Workspace Studio, afaceri de 2,35 milioane euro in primele 6 luni ale acestui an

Vineri, 31 August 2018, ora 13:04
1681 citiri
Workspace Studio, afaceri de 2,35 milioane euro in primele 6 luni ale acestui an

Workspace Studio, unul dintre putinii jucatori din piata solutiilor de mobilier de birou orientat catre design human-centric si ergonomie si Dealer Partner Autorizat unic al Herman Miller in Romania, a realizat in primele 6 luni ale acestui an proiecte in valoare de 2,35 milioane euro, cu 17% mai mari fata de aceeasi perioada a anului anterior.

Principalii factorii care au determinat dinamica pozitiva sunt cresterea interesului companiilor pentru ergonomie si solutii acustice de calitate, alaturi de intensificarea competitiei pe piata muncii, care determina tot mai multi angajatori sa investeasca in birouri cu design atractiv.

"Ergonomia si sustenabilitatea mobilierului de birou sunt printre cele mai cautate caracteristici la produsele de mobilier, iar portofoliul nostru este construit cu focus pe mobilier de inalta calitate si ergonimie.

Mai mult ca oricand, clientii nostri sunt interesati de beneficii precum wellbeing, sanatate si cresterea productivitatii printr-un design al birourilor integrat, la cheie, centrat pe activitatea umana.

Este o tendinta remarcata la nivel international inca de acum cativa ani, insa adoptia acesteia in Romania se simte puternic incepand cu 2017, in special in segmentul IT, de unde provin 80% dintre clientii nostri", a declarat Horatiu-Alexandru Didea, Managing Partner al Workspace Studio.

Cele mai vandute produse sunt Herman Miller

Vanzarile de mobila Herman Miller au reprezentat 30% din totalul din primul semestru. Scaunele Herman Miller, in principal Aeron si Sayl, sunt cele mai vandute produse ale Workspaces Studio in perioada mentionata.

"Herman Miller este brandul ales pentru mobilier ergonomic in 30-35% dintre proiectele pe care le-am realizat in prima jumatate a anului. De altfel, scaunul reprezinta probabil cea mai importanta piesa din mobilierul de birou. Daca scaunul este de calitate si are un design ergonomic, dezvoltat astfel incat sa se adapteze miscarilor si fiecarei conformatii corporale, atunci postul de lucru poate fi unul confortabil, indiferent de design-ul ales. Iar din aceasta perspectiva, brandul Herman Miller este nr. 1 mondial, cu investitii permanente in cercetare si dezvoltare", a adaugat Horatiu-Alexandru Didea.

Timisoara, vedeta primelor sase luni

In timp ce in Bucuresti se dezvolta in continuare peste 90% dintre proiectele de amenajare cu mobilier ergonomic de la Workspaces Studio, Timisoara este orasul cu cea mai dinamica evolutie in acest an.

"Companiile din Timisoara manifesta un interes crescut fata de solutiile de amenajari ergonomice pentru birou, datorita dezvoltarii stocului de spatii comerciale si birouri din ultimii ani. Clujul, care se remarca anul trecut, a incetinit dezvoltarea din aceasta perspectiva", mai spune Horatiu-Alexandru Didea.

Crestere de 15-20%, in 2018

Pentru acest an, Workspaces Studio prognozeaza o cifra de afaceri de peste 4,5 milioane de euro, in crestere cu minimum 15% fata de 2017.

Anul trecut compania a inregistrat o cifra de afaceri de 4 milioane de euro, cu 60% mai mare fata de 2016, pe fondul evolutiei pozitive a segmentului IT si orientarea companiilor din acest sector catre solutii ergonomice de inalta calitate (scaune, birouri electrice, solutii acustice).

Despre Workspace Studio

Workspace Studio este distribuitor de mobilier de birou de inalta calitate si ergonomie si Dealer Partner Autorizat unic al Herman Miller in Romania.

Solutiile propuse de Workspaces sunt personalizate si integrate, la cheie, cu accent pe ergonomie, sustenabilitate din punct de vedere financiar si design centrat pe oameni si activitatile si interactiunile acestora.

Fiind unul dintre putinii jucatori din piata orientat catre design human-centric, Workspace Studio este Dealer Partner Autorizat al Herman Miller in Romania.

Herman Miller, cel mai prestigios producator mondial de mobilier de birou, creeaza solutii inovatoare pentru a ajuta oamenii sa realizeze lucruri extraordinare in munca lor.

Conceptele Herman Miller si designerii care muncesc impreuna cu Herman Miller rezolva probleme reale pentru oameni si organizatii din intreaga lume. Aceasta abordare a designului face ca Herman Miller sa fie recunoscut ca lider al inovatiei globale in mobilier de birou, accesorii si servicii ergonomice strategice.

Produse Herman Miller se afla expuse in colectiile permanente ale marilor muzee din lume.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Workspace Studio, #amenajare birouri , #Afaceri de succes