Zenon.ro - magazin de birotica si papetarie, o solutie pentru a taia costurile fara sa afectezi activitatea afacerii tale

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 15:27
2688 citiri
Zenon.ro - magazin de birotica si papetarie, o solutie pentru a taia costurile fara sa afectezi activitatea afacerii tale

Cu sau fara criza economica, orice manager urmareste sa reduca cheltuielile companiei fara a afecta echilibrul acesteia. Oricat ar parea de banala, una dintre solutii este alegerea unui singur furnizor pentru toate produsele de birotica si papetarie. Astfel compania beneficiaza de discount-uri, economisind nu doar bani, ci si timp.

Cu o experienta in vanzari de peste 10 ani, Zenon.ro le ofera clientilor absolut toate produsele de birou de care ar putea avea nevoie, de la produse de birotica si papetarie, pana la produse de IT&C si consumabile, produse administrative, de curatenie si de protocol.

Zenon.ro se diferentiaza de concurenta nu doar prin preturile mici si gama variata de produse, care te ajuta sa nu mai pierzi timpul pentru a gasi cate o firma pentru fiecare produs in parte, ci si prin faptul ca ruleaza pe o platforma online, inteligenta, care ajuta clientii sa comande mult mai rapid.

Foarte important pentru diminuarea cheltuielilor inutile in cadrul unei companii este posibilitatea pe care Zenon.ro o ofera clientilor de a beneficia de discount-uri automate in functie de cantitatea produselor pe care o comanda.

Astfel poti intra in posesia produselor preferate foarte simplu: accesand site-ul Zenon.ro, adaugand in cos produsul preferat pentru ca mai apoi acesta sa-ti fie livrat la usa in cel mai scurt timp.

Magazinul este gestionat de catre SMART OFFICE PAPET SRL, o societate cu viziuni ample si complexe in domeniul papetariei.

In ceea ce priveste oferta Zenon.ro, aceasta incepe de la uzuala hartie a4, la superpreturi, si pana la monitoare LCD, laptop-uri si all-in-once PC.

Pentru reorganizarea bibliotecii, poti gasi toate modelele de biblioraft disponibile in piata, pentru unele dintre modele Zenon.ro avand cea mai buna oferta din tara.

De la banala banda adeziva, tipizate, ace de birou, agrafe, documente plastifiate, consumabile de imprimante si pana la produse de curatenie si de protocol (ceai, cafea, vin, sucuri, suporturi, cani etc.), Zenon.ro vine in sprijinul clientilor in 24 de ore de la comanda.

Zenon.ro, nu vinde doar produse, Zenon.ro ofera si servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor de consum ale clientilor.

De asemenea, clientii pot beneficia de asistenta telefonica, garantie extinsa, posibilitate de retur pana la 30 de zile.

Livrarea comenzilor se face prin curier si poate fi chiar gratuita, in functie de valoarea comenzii si de tipul produselor comandate. Evident, plata se poate face prin mai multe metode, inclusiv online, cu carduri de debit sau credit.

Echipa Zenon.ro este alcatuita din persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in domeniul biroticii si papetariei, dar si cu experienta in alcatuirea unui necesar pentru nevoile clientilor.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei Zenon in cei peste 10 ani de experienta in vanzari, servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, recomanda Zenon.ro ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la succesul afacerilor clientilor sai.

Produsele sunt testate si verificate astfel incat la clienti sa ajunga in cele mai bune conditii.

Zenon.ro iti aduce mai aproape produsele pe care le folosesti si de care ai nevoie pentru ideile tale, indiferent de locul in care te gasesti: la birou, acasa, la scoala, la gradinita, la atelierul de creatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#birotica papetarie online, #magazin birotica online, #Zenon birotica papetarie , #Afaceri de succes