Conferinta Iasi Antreprenor 2017, editia a II-a, are loc pe 21 noiembrie

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 14:22
2005 citiri
Conferinta Iasi Antreprenor 2017, editia a II-a, are loc pe 21 noiembrie

Agentia MB EVENT va invita la editia a II-a a Conferintei Iasi Antreprenor - Impact in afaceri.

Conferinta Iasi Antreprenor 2017 este un eveniment complex de dezvoltare antreprenoriala, care va avea loc la Camera de Comert si Industrie Iasi, in data de 21 noiembrie 2017, intre orele 9:00 - 17:00.

In cadrul evenimentului vor fi abordate teme economice: tactici de impact pentru afaceri, modele unicat de antreprenoriat, programe de dezvoltare pentru companii, surse de finantare.

La Conferinta Iasi Antreprenor 2017 vor participa in calitate de speakeri, reprezentanti de seama ai mediului de afaceri, care vor impartasi strategii de succes antreprenorilor si managerilor participanti.

Printre vorbitori se regasesc: Anca Nicoleta Teletin - Operations Manager Grapefruit, Mihaela Mariuca - Partener AVISSO, George Raschitor - General Manager Sinaps Marketing, Florin Smeu - General Manager Sweet Cafe, Tudor Gandu - Cofondator The Grape, Alina Popa - Director Executiv Euronest, Mihai Cotirgasanu - Specialist Comunicare Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis.

Agenda evenimentului cuprinde trei paneluri: "Oportunitati antreprenoriale", "Strategii pentru companii", "Afaceri de impact", iar participantii vor putea participa la sesiuni active de business networking.

In cadrul evenimentului, antreprenorii vor afla despre: solutii pentru afaceri, strategii de dezvoltare pentru antreprenori si manageri, parteneri importanti, pentru a creste afacerea, oportunitati pentru companii, contacte de afaceri - potentiali clienti sau furnizori.

Prima editie a Conferintei Iasi Antreprenor s-a desfasurat in data de 25 octombrie 2016, la Camera de Comert si Industrie Iasi. La eveniment au participat douazeci de speakeri, care au impartasit strategii si tehnici de succes pentru dezvoltarea afacerilor celor peste saizeci de participanti.

Taxa de participare in valoare de: 120 lei, valabil in perioada 15 octombrie - 10 noiembrie 2017 si 150 de lei in perioada 11 noiembrie - 21 noiembrie 2017. Ticketul de participare include: accesul la conferinta si la toate sesiunile evenimentului, mapa participantului, pauze de cafea si pranz, sesiunile de business networking.

Pentru a participa la eveniment, vizitati pagina evenimentului. De asemenea, ne puteti contacta prin e-mail la office@mbevent.ro sau la numarul de telefon: 0748.247.737.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Conferinta Iasi Antreprenor 2017 , #Afaceri in Romania