CSR Overview 2017: puterea de a intelege importanta implicarii in societate si de a actiona dupa un plan strategic, pentru un viitor mai bun

Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 15:17
1447 citiri
CSR Overview 2017: puterea de a intelege importanta implicarii in societate si de a actiona dupa un plan strategic, pentru un viitor mai bun

BusinessMark anunta organizarea evenimentului "CSR Overview", ce va avea loc pe 6 decembrie la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Conferinta reuneste specialisti din companii si reprezentanti din mediul ONG, care vor discuta despre importanta integrarii CSR-ului in strategia de business, parteneriatul public-privat, sustenabilitate si vor oferi solutii pentru problemele sociale si de mediu.

Tematica din cadrul conferintei cuprinde mai multe subiecte de interes: conceptul de sustenabilitate si modul in care acesta se reflecta la nivel de business strategy, importanta unei comunicari corporate sustenabile si principii de dezvoltare durabila care conduc la schimbarea modelelor de business, sustenabilitatea si efectele asupra viziunii de marketing, CSR-ul ca abordare la nivel de board, CSR si employer branding, raportarea non-financiara, cum a influentat obligativitatea raportarii activitatile companiilor in 2017, cum alegem cele mai potrivite cauze pentru a produce rezultate benefice in cadrul companiilor noastre, importanta parteneriatelor strategice, antreprenoriatul social - modele de business si impactul asupra comunitatii si asupra mediului de afaceri.

"Ne face placere sa dedicam o zi responsabilitatii sociale din Romania, un subiect care ne preocupa si ne da incredere ca noi, reprezentantii mediului privat impreuna cu mediul public si ONG, putem face pasi importanti pentru o lume mai buna. Din 2013, ii invitam la dialog si actiune pe toti cei care cred ca viitorul apartine gandirii sustenabile, iar CSR-ul inseamna o prioritate strategica pentru companiile mici si mari", a declarat Andreea Dragan - Managing Partner, BusinessMark

Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii invitati:

* MIRCEA ILIE - Sustainability Leader, IKEA

* DANA DOBRESCU - Manager de Comunicare, UNILEVER USCE

* SIMONA CAMBURU - Coordonator Proiecte, Plantam fapte bune in Romania

* OANA CIOBANU - HR & CSR Manager, UP ROMANIA

* CRISTINA BALAN - Managing Partner, CSR BootIQ

* SILVIA TEODORESCU - Senior Communicator CSR for Policolor; Senior Partner, Zaga Brand

* ADRIANA PREDA - Director Executiv, Asociatia The Social Incubator

Conferinta se adreseaza specialistilor in: sustenabilitate, responsabilitate sociala corporatista, Public Affairs, HR & Occupational Health and Safety, comunicare si PR, Marketing & Managementul Riscului, mediu si dezvoltare durabila, precum si antreprenorilor, directorilor generali, middle si top managerilor.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "CSR Overview" este organizat de BusinessMark alaturi de: UP Romania, Wonder Little Land, Atelier Cortez, AVIS, Camera de Comert Bilaterala Bulgaria - Romania, Asociatia The Social Incubator, Plantam fapte bune in Romania.

Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, IQads, SMARK, Social Responsibility Magazine, CSRmedia, Stiri ONG, Romania Pozitiva, AngajatorulMeu.ro, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul National, MoneyBuzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadestiri, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#CSR Overview 2017 , #Afaceri in Romania