Forum Romania-China pentru atragerea investitiilor

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 11:45
2611 citiri
Forum Romania-China pentru atragerea investitiilor

O delegatie de 20 de oameni de afaceri chinezi vor veni la Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei- Camera Nationala si de Camera Chineza pentru Import, Export de Masini si Produse Electronice. Principala tema de discutie o va constitui atragerea unor noi investitii si promovarea comertului bilateral.

Evenimentul este prilejuit de vizita in Romania a E.S. Domnul Jiang Yaoping, Adjunct al Ministrului Comertului din R.P. Chineza si sustinerea la Bucuresti a celei de a XXII - a sesiuni a Comisiei Mixte Romano - Chineze.

Din partea romana va participa E.S: dl. Mihai Alexandru Voicu, Ministrul Delegat pentru Mediul de Afaceri, MECMA.

Delegatia economica este compusa din 20 de oameni de afaceri chinezi, iar principalele domenii de activitate ale firmelor participante sunt productia, comertul (import/export): echipamente energetice, produse electronice, masini si echipamente industriale, energie regenerabila, materiale de constructie, produse chimice, logistica de transport, dezvoltarea de proiecte industriale si imobiliare.

Camera de Comert si Industrie a Romaniei- Camera Nationala, in colaborare cu Camera Chineza pentru Import, Export de Masini si Produse Electronice, sub auspiciile Ambasadei R.P. Chineze la Bucuresti, ale Ministerului Economiei Comertului si Mediului de Afaceri si Ministerului Comertului din R.P. Chineza va organiza Forumul Romania - China pentru atragerea de investitii in Romania si Promovarea Comertului Bilateral, la Palatul Camerei de Comert Nationale, Amfiteatrul Al. I. Cuza, in data de 26 octombrie 2012, incepand cu orele 8.30.

Pentru formularul de inscriere la eveniment si agenda completa accesati Forumul Romania - China pentru atragerea de investitii in Romania si Promovarea Comertului Bilateral.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#forum economic, #forum investii , #Afaceri in Romania