Workshop pentru evaluarea afacerii: Potential si riscuri

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 15:05
1804 citiri
Workshop pentru evaluarea afacerii: Potential si riscuri

Anul 2014 continua sa fie dificil pentru mediul de afaceri din Romania. Astfel ca RisCo impreuna cu Indaco Systems si BNI Bucuresti, organizeaza un eveniment care isi propune sa ofere solutii punctuale, practice la provocarile legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori si manageri.

"Realizam un workshop interactiv si dinamic, in care participanii si lectorii vor impartasi solutiile proprii la problemele companiei de astazi. Desigur, atat problemele cat si solutiile nu sunt aceleasi pentru fiecare manager sau firma. De aceea interactiunea cu un mare numar de manageri din business este importanta", a spus Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.

Evenimentul, sustinut de BCR Pensii si Alpha Bank, va fi organizat in data de 8 Mai 2014, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucuresti.

Printre speakeri prezenti al eveniment se numara Marius Ghenea, Antreprenor si Business Angel, Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii si Dragos Cabat, CFA, Managing Partner RisCo.

"Angajatii motivati sunt cei care cresc productivitatea companiei pe termen lung. De acceea, in cadrul workshop-ului participantii vor primi informatii concrete cu privire la o solutie cu impact semnificativ pentru o zona cheie in dezvoltarea companiilor, si anume resursa umana. O solutie ce optimizeaza costurile pentru companii, fiind scutita de la plata taxelor sociale si de la plata impozitului pe profit si care contribuie la motivarea angajatilor pe termen lung", a declarat Melania Mirea, Director Executiv BCR Pensii.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#evaluare afacere, #workshop Risco , #Afaceri in Romania