3 idei de monetizare a pasiunilor tale

Luni, 20 Februarie 2017, ora 11:02
2164 citiri
3 idei de monetizare a pasiunilor tale

Se spune ca singurul mod in care sa consideri ca nu muncesti prea mult este sa iti alegi o meserie pe care sa o faci cu pasiune. Fiecare angajat viseaza ca la un moment dat sa nu mai fie nevoit sa lucreze pentru altii si sa fie propriul sau sef.

Poti face asta, atata timp cand descoperi ce iti place si ce te pasioneaza si cum sa scoti si bani din asta. In ideea de a imbina utilul cu placutul, iata trei idei de afaceri care sa-ti aduca venituri considerabile:

Florarie online cu livrare la domiciliu

Daca iti plac florile si dispui de resursele logistice si financiare necesare, deschide-ti o florarie online. Este o afacere pe care o pot conduce atat femeile cat si barbatii si este foarte profitabila.

Te poti ocupa de ea impreuna cu cativa prietenii, carora sa le atribui sarcini specifice, sau poti la fel de bine sa o transformi intr-o afacere de familie. Astfel, cineva se va ocupa de preluarea comenzilor, altcineva de livrare, in cazul in care nu doresti sa colaborezi cu o firma de curierat, iar tu poti tine legatura cu furnizorii.

Promovarea este si ea la fel de importanta pentru succesul afacerii tale, asa ca apeleaza la serviciile unei agentii care sa-ti optimizeze vizibilitatea in mediul online.

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai mereu in vedere atunci cand ai o afacere in acest domeniu este ca trebuie sa ai in permanenta stocurile alimentate cu flori proaspete, pentru ca onorarea comenzilor sa fie realizata cu promptitudine. Seriozitatea si modul in care iti tratezi clientii sunt doua elemente care iti poti creste vanzarile, in orice afacere.

Magazin online de piese auto

O ideee de afacere mai potrivita pentru domni este deschiderea unui magazin online de piese auto. De ce online? Pentru ca oamenii opteaza intr-un numar din ce in ce mai mare in favoarea acestei modalitati de a face orice fel de cumparaturi, inclusiv piese si accesorii pentru masina.

Gandeste strategia de vanzari astfel incat sa iti atragi cat mai multi clienti pe site, asta daca targetul este format din persoane fizice, iar daca te adresezi persoanelor juridice, avand rol de furnizor pentru diversele piese auto, incheie colaborari cu service-urile autorizate.

La fel ca si in cazul unei florarii online, si acest tip de business poate fi pus pe picioare alturi de un prieten la fel de pasionat de masini si de mecanica.

Magazin de jucarii pentru bebelusi

Firile sensibile si spiritul matern sunt doua dintre calitatile pe care le presupune demararea unei afaceri pe aceasta nisa, fapt pentru care un magazin de jucarii pentru bebelusi este o idee buna de a face bani, pentru femei. Asta nu inseamna, insa, ca barbatii nu ar conduce cu brio acest business, asa ca ia in considerare aceasta idee indiferent de care parte a baricadei te afli.

Deci, daca iti plac copii si este prea tarziu pentru a deveni educator sau profesor, penru deschiderea unui magazin de jucarii pentru bebelusi nu este niciodata prea tarziu; Faci ceva care iti place si castigi si bani in acelasi timp.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#afaceri online, #idei afaceri , #Afaceri online