Antreprenorul care a facut bani din haine "made in Romania"

Luni, 07 August 2017, ora 16:59
3750 citiri
Antreprenorul care a facut bani din haine "made in Romania"

Fie ca vorbim de online sau de offline, tot mai multi tineri doresc sa devina antreprenori. Insa, infiintarea unei firme nu aduce implicit si succesul afacerii. Este nevoie de dedicare si ambitie pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Dar exista si antreprenori care isi propun, muncesc si reusesc sa faca bani din propria afacere. Acesta este si cazul tanarului pitestean Mihai Horhoianu, care a pus bazele inpuff.ro, unui magazin online de haine 100% romanesti. Cum a reusit? Vom afla chiar de la el in cele ce urmeaza.

Cum a inceput afacerea? Care sunt principiile dupa care va ghidati?

"Afacerea a inceput in 2011, cu distribuirea brandului Atmosphere in Pitesti. Am incercat pe cat posibil sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri, astfel ca astazi distribuim acest brand in toata tara si in Europa. Principiile noastre sunt calitatea produselor oferite, transparenta si recompensarea clientilor fideli."

Care este strategia cu care abordati clientii?

"Nu avem neaparat o strategie. Castigam increderea clientilor prin ceea ce oferim. Tocmai de aceea, insistam foarte mult sa avem fotografii originale pe site, conforme cu realitatea. Dimpotriva, clientii sunt cei care ne cauta pe noi, datorita brandurilor in exclusivitate pe care le comercializam, dar mai ales pentru ca sunt haine made in Romania.

Operatorii nostrii suna clientele pentru a se asigura ca au ales marimea potrivita iar in procesul de comanda cerem dimensiunile clientelor pentru a le propune marimea potrivita.

De asemenea, am dezvoltat programe de fidelizare care sa rasplateasca recurenta pe site a cumparatorilor: cei care se inregistreaza pe site primesc 3% reducere."

Sunteti multumit de afacerea dumneavoastra? Ce vanzari ati avut anul trecut?

"Eu ma declar multumit, mai ales ca am reusit sa facem fata tuturor schimbarilor de tehnologie, avand succes in mediul online pe un domeniu destul de aglomerat. Vanzarile din 2016 au atins suma de 800.000 de Euro."

Ce considerati ca ar trebui schimbat? Ce planuri aveti pentru 2017?

"Nu cred ca vreau sa schimb nimic. De schimbat, am tot schimbat. De fapt, mai degraba, am imbunatatit. Spre exemplu, am dezvoltat o aplicatie pentru Android si IOS foarte atragatoare si stabila https://bit.ly/InPuffApps in acest sens.

Imi place cum au evoluat lucrurile si imi doresc sa imi mentin acest trend si in 2017. Mi-ar placea, spre exemplu, sa crestem numarul clientilor cu 50%, daca s-ar putea.:) Ceea ce imi doresc cu adevarat, insa, este sa optimizam procesele din cadrul firmei, sa oferim clientilor nostrii o experienta cat mai frumoasa." Mihai Horhoianu, Managing Partner InPuff.ro

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#magazin haine online , #Afaceri online