Cum pastram ordinea printre lucrurile utilizate zilnic?

Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 13:02
3310 citiri

Astazi va propunem sa descoperim importanta organizarii in mediul scolar, caci aici lucrurile sunt in permanenta miscare si mereu schimbatoare.

In primul rand, copiii sunt cei care invata dintr-o astfel de ordonare care ii ajuta mai tarziu la dobandirea unei bune conduite si la modul corect de a-si pune in valoare calitatile.

Acasa, este mult mai simplu, totul se stie si se cunoaste dupa cum sunt regulile familiei, insa la scoala si gradinita totul trebuie organziat. Tipurile de etichete adezive ajuta foarte mult la sortarea lucrurilor putand fi lipite pe cosuri cu jucarii, pe coperti, pe cutii cu hainute sau joculete. Acestea sunt de dimensiuni diferite si modele simple sau haioase, stranind interesul celor mici si dorinta de a ajuta la selectarea lucrurilor.

Un alt element ce il gasim in cadrul spatiilor de educare este tabla scolara, mult imbunatatita fata de cea pe care parintii si bunicii nostri au cunoscut-o. Tabla a trecut de la stadiul de bucata mare de lemn vopsita in smoala neagra pentru a se vedea creta la sticla mata in culori tari iar mai apoi la tabla magnetica mult mai versatila. In ziua de azi pe tabla moderna poti scrie si sterge intr-o clipita, poti aplica figurine sau litere, urmand ca ele sa fie date jos fara a lasa vreun semn inestetic pe aceasta.

Fiecare clasa va avea in interiorul ei un dulap care va pastra obiectele fiecarui elev in parte iar lucrarile si temele pe care acestia le-au efectuat de-a lungul anilor pot fi depozitate in cutii arhivare, la loc sigur acolo unde cei mici nu pot ajunge.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Etichete adezive, #Tabla scolara, #Cutii arhivare , #Afaceri online