Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GPeC 2014: Au inceput inscrierile pentru Scoala de Vara de Comert Electronic

GPeC 2014: Au inceput inscrierile pentru Scoala de Vara de Comert Electronic


Incepand cu 28 iulie, toti cei care activeaza in comertul electronic sau isi doresc sa lanseze o afacere online se pot inscrie la cea de a 4-a editie anuala a Scolii de Vara GPeC - singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania.

Scoala de Vara GPeC se desfasoara timp de 5 zile, in perioada 27 august - 1 septembrie 2014, in Moeciu de Sus (jud. Brasov), iar cei interesati sa participe trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-comert-electronic/scoala-de-vara-gpec-2014/

Magazinele online care doresc sa afle ce pot face pentru a vinde mai mult, companiile furnizoare de solutii si servicii e-commerce, dar si antreprenorii interesati sa deschida o afacere online, se pot inscrie la a 4-a editie anuala a Scolii de Vara de Comert Electronic GPeC.

Inscrierile se incheie pe data de 20 august, dar cei care se inregistreaza pana pe8 august inclusiv, beneficiaza de oferta early-birdpregatita de organizatori.

12 workshopuri, consultanta avizata si networking cu specialistii

Participantii vor fi implicati activ in workshopuri a cate 90 minute fiecare, pe unele dintre cele mai importante subiecte pentru orice afacere online, precum:Marketing Online, Optimizarea Conversiilor, E-Mail Marketing, PPC, SEO, Logistica & Curierat, E-Commerce Tools etc.

Workshopurile sunt sustinute de traineri cu o vasta experienta in e-commerce, primii speakeri anuntati de organizatori fiind:Andrei Georgescu (White Image), Iulian Padurariu (The Marks), Liviu Taloi (ECOMpedia), Cristian Ignat (2Parale), Ciprian Soleriu (BrainArt), Radu Vilceanu (ContentSpeed), Alina Burlacu (WHI Experience), Marian Trusca (WHI Experience), Cosmin Daraban (Silkweb), Bogdan Manolea (Trusted). Lista este inca in actualizare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 951 ori