Site-ul Amazon incepe sa fie luat cu asalt de sute de romani care fac mii de dolari pe luna!

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 09:00
11336 citiri
Site-ul Amazon incepe sa fie luat cu asalt de sute de romani care fac mii de dolari pe luna!

Cumparatorii din toata lumea sunt deja familiarizati cu site-ul Amazon pentru ca este unul dintre cei mai mari retaileri online la nivel international si vinde o gama variata de produse in zeci de piete din toata lumea.

Este clar faptul ca Amazon a schimbat in mod fundamental felul in care oamenii fac cumparaturi in mediul online, prin implementarea programului Amazon Prime.

Mai mult, antreprenorii care doresc sa porneasca un business pe Amazon.com se pot bucura de programul Fulfillment By Amazon, prin care Amazon se ocupa de toata logistica afacerii.

Ce este Amazon Prime si Fulfillment By Amazon? - libertatea prin care iti poti gestiona afacerea din fata unui laptop, fara ca tu sa vezi sau sa atingi marfa.

Amazon Prime este un program de fidelizare prin care un utilizator care plateste 99 USD/ an are acces gratuit la continut video, muzica, carti electronice, reduceri mult mai mari decat la Black Friday, posibilitatea de livrare gratuita a produselor cumparate in maxim 24 de ore si mai multe alte servicii specifice.

In urma unui studiu peste 50% din americanii cu varsta cuprinsa intre 23-45 de ani au aderat la acest program. Analizand aceste statistici nu este de mirare ca Amazon.com este cel mai mare site de ecommerce din lume cu vanzari de peste 100 miliarde de USD/ an.

Fulfillment By Amazon, sau prescurtat FBA, este un service prin care Amazon se ocupa de toata logistica vanzatorilor terta parte (sau cum mai sunt numiti Third-Party Sellers), incluzand stocarea, livrarea si suportul pentru clienti.

Vanzatorii terta parte isi trimit tot stocul catre Amazon, care se ocupa mai apoi de expedierea produselor odata ce acestea sunt cumparate.

Toate operatiunile importante sunt efectuate de sistemul FBA, iar vanzatorii care aleg acest program pot lucra foarte simplu din fata propriului calculator, bucurandu-se astfel de libertatea de miscare.

Avand in vedere experienta Amazon in logistica, este foarte simplu sa-ti dai seama de ce antreprenorii ce isi doresc sa inceapa o afacere in vanzari, la nivel international, aleg programul Amazon FBA.

Pe site-ul Amazon se gaseste un sontaj prin care 73% din vanzatorii care folosesc programul FBA au raportat de vanzari mai mari, cu pana la 40%. Asadar, nu este greu de realizat de ce site-ul Amazon incepe sa fie luat cu asalt de sute de romani care isi doresc propria afacere.

Ideea business-ului este una foarte simpla: cauti un furnizor in China pe Alibaba.com, stabilesti volumul stocului initial si toate detaliile de plata, dupa care trimiti produsele la depozitele Amazon. Marja de profit pentru aceasta afacere este intre 20-30%, din pretul de vanzare pe Amazon.

Insa, pentru a avea o afacere de succes in acest domeniu, orice nou venit in lumea antreprenoriatului trebuie sa aiba un minim de cunostiinte despre cum sa gaseasca si sa vanda cele mai bune produse, cum sa negocieze cu furnizorul si cum sa-si eficientizeze logistica pentru a livra cat mai repede si simplu produsele comandate catre Amazon.com.

Stiai ca in Romania exista cea mai de success comunitate de antreprenori online care vand deja pe Amazon?

Efectuand recent o cercetare de piata care avea drept scop descoperirea de comunitati si experti in domeniul vanzarilor online in Romania, am descoperit cea mai buna comunitate de antreprenori online romani care nu numai ca au succes pe cont propriu, ci si doresc sa impartaseasca cu altii ideile cele mai bune si metodele de succes intr-o asftel de afacere.

Un motiv pentru care oricine isi doreste sa invete secrete acestei afaceri si sa devina si mai bun ar trebui sa intre la comunitatea Amazon HUB.

Faptul ca exista deja in aceasta comunitate antreprenori romani, cu o experienta mai mare 3 ani ce castiga peste 100.000 USD/ luna, ar trebui sa influenteze intr-un mod pozitiv persoanele care isi doresc sa aiba un succes real in ceea ce si-au propus.

Astfel, cea mai buna comunitatea de antreprenori online romani ce au descoperit secretul unui business de success pe Amazon ofera si cursuri pentru a te sprijini de la inceput pana la sfarsit in lansarea acestei afaceri.

Cursurile Amazon StartUP se tin live, in fiecare luni de la ora 19 pana la ora 21, prin intermediul webinariilor. De asemenea, fondatorii Amazon HUB au creeat un grup gratuit de facebook, in care poti intra gratuit dand click AICI.

De ce este important sa urmezi un astfel de curs?

Daca iti doresti sa fii insotit pe parcursul calatoriei tale de cineva cu experienta, atunci te invit sa te alaturi comunitatii Amazon HUB. Aceasta comunitate este formata din oameni cu experienta in acest domeniu, dorinta lor cea mai mare fiind de a te ajuta sa-ti formezi acest business intr-un mod sanatos. Iti vor arata tot ce a functionat si ce nu a functionat pana acum in acest business, urmand ca pana la sfarsitul cursului sa vinzi deja pe Amazon.com.

Cursul Amazon StartUP se tine live pritr-un webinar si incepe pe 13 martie 2017 si este format din 4 module, toate modulele avand o durata de 4 saptamani fiecare. Aceste module sunt structurate astfel:

1. Gasirea produsului:

. In acest prim modul vei afla ce mod de gandire ar trebui sa ai pentru a avea succes in acest business.

. Te vei alatura celei mai de succes comunitati de antreprenori online, urmand a invata cum va puteti ajuta si sprijini reciproc.

. Afli cum sa interpretezi o analiza de piata a produselor de pe Amazon, totul pentru a cauta produsul care sa se vanda cel mai bine.

. Vei afla parametrii dupa care trebuie sa te ghidezi, astfel incat sa-ti alegi produsul cu cel mai mare potential.

2. Negocierea cu furnizorul:

. Afli cum poti crea un produs superior fata de concurentii tai.

. Vei afla modul de gandire si ce il determina pe un cumparator american sa achizitioneze un produs.

. Iti vei valorifica creativitatea si ideile pentru aduce o valoare in plus produsului tau.

. Afli toate sfaturile despre cum sa-ti gasesti cel mai bun furnizor pentru ca produsul tau sa fie ceea ce iti doresti.

. Vei invata cum sa-ti fabrici produsul in China la cel mai bun pret.

. In acest modul vei afla cum sa faci cea mai atractiva oferta, in asa fel incat viitorii tai clienti sa nu poata rezista tentatiei de a cumpara.

3. Listarea produsului:

. In acest modul vei afla ca pentru inceput nu ai nevoie de un magazin online functionabil, deoarece vei vinde direct pe cea mai mare platforma de e-commerce din lume.

. Vei afla pas cu pas cum sa-ti deschizi contul de Amazon Seller, deoarece poti vinde si din Romania fara probleme.

. Vei invata cum sa-ti optimizezi eficient listarea din punct de vedere SEO (Search Engine Optimization).

. Iti vor fi impartasite toate secretele unei listari de produs de calitate (titlu produs, descriere produs, bullet points, etc).

4. Lansarea produsului:

. Vei afla toate secretele care te vor ajuta sa-ti vinzi produsul cat mai bine, atat la lansare cat si pe viitor.

. Inveti cum sa-ti pozitionezi cat mai bine produsul inca de la lansare si cum sa obtii recenzii pozitive pentru listing-ul tau.

. Afli toate secretele optimizarii campaniilor de PPC (Pay-Per-Click), acest lucru te va ajuta sa-ti maximizezi profitul.

. Vei invata cum sa atragi trafic extern catre produsului tau din Amazon.

. Vei avea acces la toate informatiile legate de contabilitate si fiscalitate relevante pentru aceasta afacere.

Inscrierile la acest curs se pot face pe site-ul www.amazonhub.ro, iar pretul intregului program de formare este de 499 EURO, fiind redus de la 699 EURO - un pret mic in comparatie cu informatiile valoroase pe care le vei afla.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#ce inseamna, #amazon prime, #amazon fba, #comunitatea amazon hub, #comunitatea antreprenorilor romani, #gasirea produsului, #listarea produsului, #negocierea cu furnizorul, #lansarea produsului, #amazon , #Afaceri online