3 idei de afaceri profitabile

Luni, 06 Martie 2017, ora 13:41
3276 citiri
3 idei de afaceri profitabile
Foto: http://wejungo.com/make-success-your-choice/

(P) Iti doresti sa fii independent, sa nu mai lucrezi pentru cineva sau sa castigi mai multi bani? Cea mai buna ideea este sa ai o idee. Prima directie, atunci cand ai o afacere, trebuie sa se indrepte catre idee.

Cel mai important lucru, pentru ca o afacere sa fie profitabila, este sa te documentezi bine despre ce presupune antreprenoriatul. Nu este obligatoriu sa stii tot de la inceput, pentru ca te vei confrunta cu multe dintre aspecte pe parcurs.

Spre exemplu, succesul intr-un domeniu inseamna, in primul rand, investirea in tine ca antreprenor si in afacerea pe care o dezvolti. Trebuie sa iti placa ceea ce faci, sa stii la ce esti bun si sa stii ce nevoi exista pe piata si cum poti solutiona aceasta nevoie cu ceea ce stii tu sa faci.

Poti incepe prin a te documenta cu privire la trei afaceri profitabile, care au identificat o nevoie pe piata, in randul consumatorilor.

1. Global Booking este o firma de servicii impresariat artistic, care pune la dispozitia clientilor cei mai in voga artisti din Romania.

Daca ti se pare dificil de intrat pe aceasta piata, este bine sa stii ca de fapt acest domeniu este accesibil pentru multe persoane.

Spre exemplu, poti lua artisti mai putin cunoscuti din Romania si sa ii promovezi la diferite evenimente, spectacole sau petreceri.

Vocile bune trebuie puse in valoare, indiferent cum. Global Booking a ales calea cea mai eficienta de a ajunge la clienti, si anume mediul online.

Prin urmare, fiecare persoana poate avea acces la lista de cantareti si la lista de preturi artisti.

2. Transfero a intrat in viteza pe piata de servicii transfer aeroport si si-a mentinut-o pe tot parcursul acestor ani, inca cand activeaza pe aceasta piata.

Au inceput cu putine curse, dar si pe masura ce consumatorii si-au dat seama de utilitatea si beneficiile acestui serviciu, au devenit o firma cu servicii la nivel national si cu un portofoliu de clienti foarte vast: de la persoane fizice pana la persoane juridice.

Cu putina perseverenta, poti ajunge sa iti croiesti propriul traseu catre succes, chiar in acest domeniu.

Luand exemplul Transfero, trebuie sa stii ca este foarte important sa identifici nevoia consumatorilor si sa iti stabilesti obiectivele de inceput. Numai asa poti sa ajungi la ceea ce iti doresti.

3. Extra Simplu ajunge la consumatori cu cele mai accesibile servicii de credite rapide.

Pentru consumtori este simplu sa acceseze un imprumut online, dar pentru Extra Simplu, la inceput, nu a fost atat de simplu sa isi creasca credibilitatea in mintea lor.

Deschiderea unei portite din acest domeniu presupune multa rabdare si o strategie foarte bine gandita.

Pentru ca fiecare afacere, la inceput, are nevoie de notorietate si de credibilitate, asigura-te ca obiectivele tale sunt in aceasta directie.

Nevoia pe piata exista, trebuie doar sa ajungi la consumatori cu cea mai buna solutie in acest sens.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#afaceri cheie , #Afaceri profitabile