Cum isi cheltuiesc banii bogatii cu averi de peste 100 milioane de dolari

Luni, 13 August 2012, ora 11:10
3063 citiri
Cum isi cheltuiesc banii bogatii cu averi de peste 100 milioane de dolari

Persoanele cu venituri nete individuale peste 100 milioane de dolari in active reprezinta o categorie speciala, diferentiindu-se de oamenii bogati prin modul lor de a investi si prin strategia lor de afaceri.

Knight Franks si Citi Private Bank au publicat The Wealth Report 2012, in care au realizat un tablou al obiceiurilor investitionale ale celor mai rasfatati oameni ai lumii. In medie, cei care au participat la studiu detin o avere neta de peste 100 milioane de dolari, potrivit Business Insider.

- 16% dintre acestia detin o cabana unde obisnuiesc sa mearga la ski, iar 12% sunt interesati sa mai detina inca un astfel de obiectiv.

- 40% detin deja o proprietate la malul marii, iar 23% sunt interesati sa achizitioneze mai multe.

- 37% dintre acestia investesc in sticle de vin, iar 22% sunt interesati de acest tip de investitie.

- 59% investesc in arta, iar 28% si-ar dori sa activeze in acest domeniu.

- 52% investesc in bijuterii, iar 25% au in vedere astfel de investitii.

- 20% investesc in sporturi de echipa, iar 16% vor sa activeze pe acest segment.

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie sunt cele mai populare locatii pentru o a doua casa, iar Singapore se afla pe pozitia a cincea. Persoanele din Asia prefera Marea Britanie.

Londra si New York sunt cele mai importante orase pentru persoanele cu venituri nete individuale ridicate.

- 27% sunt de parere ca disponibilitatea unui oras de a avea case de lux reprezinta un criteriu pe baza caruia acesta poate fi considerat important la nivel global.

- 32% dintre cei intervievati sunt optimisti in legatura cu perspectivele lor viitoare, in timp ce 23% sunt pesimisti.

- 91% dintre acestia sunt de parere ca factorii economici globali reprezinta cea mai mare amenintare pentru planurile lor de imbogatire, in timp ce 6% atribuie acest rol terorismului.

Portofoliul mediu al acestor persoane include proprietati imobiliare (23%), instrumente de capitaluri proprii (21%), obligatiuni (21%), cash (15%), valute (3%), marfuri (2%) si altele (12%).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#investitii persoane venituri mari, #investitii active, #investitii persoane venituri individuale , #Afaceri profitabile