FlorideLux deschide prima franciza offline. Vezi la cat se ridica investitia

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 13:38
4178 citiri
FlorideLux deschide prima franciza offline. Vezi la cat se ridica investitia

Grupul FlorideLux.ro a deschis prima franciza offline din Romania, in Brasov, in urma unei investitii ce va ajunge la 45.000 de euro pana la sfarsitul acestui an si are in plan 50 de francize deschise pana la finalul lui 2015.

Pana acum au fost investiti 30.000 de euro, atat in amenajari, cat si in produse, iar reprezentantii florariei estimeaza ca investitia se va amortiza in cel de-al doilea an de activitate, potrivit Mediafax.

FlorideLux aduce un nou concept pe piata florariilor din Brasov, acela de flowers and gifts shop, un loc unde pot fi gasite, pe langa florile clasice, aranjamente florale si o gama variata de cadouri pentru diverse ocazii, cuvantul cheie pentru a defini aceste produse fiind calitatea.

"Am ales Brasovul pentru deschiderea primei francize offline deoarece este un oras dezvoltat, are o rata mica a somajului si un venit mare pe cap de locuitor, iar dezvoltarea turismului si clientii pe care ii avem deja in zona ne dau incredere ca este o zona cu un potential foarte mare", a declarat Marius Dosinescu, CEO si fondator al florariilor FlorideLux.

Mai mult, FlorideLux Brasov are drept de francizare pe intreg judetul, iar toate comenzile din zona le revin lor pe perioada desfasurarii contractului de franciza. De asemenea, printre avantajele de care se bucura floraria in urma francizarii se numara dreptul de utilizare a celui mai puternic brand de floristica din Romania si a tuturor fotografiilor detinute de FlorideLux, utilizarea de echipamente profesionale si cataloage profesionale de evenimente, precum si serviciile de consultanta de marketing in domeniul floristicii si asistenta profesionala pentru crearea planului de afaceri si de dezvoltare regionala. In plus, angajatii FlorideLux Brasov au posibilitatea de a urma training-uri avansate de floristica si design floral.

FlorideLux are planuri mari: 50 de francize in doi ani

Reteaua florariilor FlorideLux planuieste ca pana la finalul anului 2015 sa deschida 50 de francize, inclusiv in afara tarii. Orasele vizate pentru francizare sunt cele care au o dinamica a dezvoltarii foarte buna, spre exemplu Sibiu sau Cluj-Napoca, unde deja exista contracte de rezervare semnate.

"Preconizam ca franciza din Brasov va contribui cu aproximativ 3% la cifra de afaceri a grupului pe care o vizam anul viitor. Trebuie sa mentionez ca francizatul nu este obligat sa achizitioneze toata marfa prin intermediul nostru, astfel incat aceasta flexibilitate ne aduce un procent mai mic in totalul business-ului, insa in momentul atingerii unui numar minim de 10 francize vom putea observa un aport mai mare al acestora in cifra de afaceri", a incheiat Marius Dosinescu.

FlorideLux Petale de Viata este prima florarie francizata de FlorideLux in Romania, conceptul de flowers and gifts shop fiind inca nou pe piata din Brasov. Floraria beneficiaza de o ambianta placuta, precum si de preturi excelente la flori, buchete, aranjamente florale, plante si cadouri. Comenzile pot fi realizate atat online, cat si offline, in floraria din Strada Zizinului nr. 3, iar livrarea se poate face oriunde in tara.

Florariile FlorideLux, cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, ofera produse si servicii de calitate pentru: buchete si aranjamente florale, cosuri cadou, aranjament flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergura, design profesional pentru Craciun si alte evenimente importante, cu livrare oriunde in Romania. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapida de buchete oriunde in lume.

FlorideLux detine certificare ISO 9001, operand la inalte standarde de profesionalism si seriozitate. Website-urile care fac parte din reteaua florariilor FlorideLux sunt: www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.deluxeflowershop.com, www.gradinidelux.ro, www.decoratiunidecraciun.ro, www.braziartificiali.ro, www.braziinghiveci.ro, www.petaledeviata.ro.

Floridelux.ro si Vodafone Romania au lansat prima florarie digitala, la metrou

Proiectul interactiv "Floraria digitala Vodafone" a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu floraria online Floridelux.ro si Metrorex, in septembrie. Persoanele interesate puteau trimite un buchet de flori oriunde in tara, printr-o scanare a QR-codurilor disponibile in floraria digitala din statia de metrou Piata Victoriei, de pe telefonul mobil sau tableta, potrivit site-ului companiei.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#franciza floridelux, #franciza offline, #investitie florarie, #florarie digitala , #Cele mai profitabile afaceri