Ingropati in facturi

Vineri, 24 August 2007, ora 08:22
1535 citiri

Desi practica este veche, o inregistrare video postata pe site-ul YouTube, in care este prezentata o factura de 300 de pagini primita de o utilizatoare a unui terminal iPhone, a starnit o multime de critici si de controverse, in special din partea ecologistilor.

Acestia acuza compania ca face risipa de hartie, un material produs, dupa cum se stie, din lemn. Femeia care a postat inregistrarea video, Justine Ezarik, spune ca in cele 300 de pagini sunt informatii detaliate referitoare la serviciile folosite. "Am trimis peste 30.000 de mesaje si am vorbit aproximativ 200 de minute. Asta pentru 274 de dolari.

Daca mi-ar fi detaliat si mesajele primite sau apelurile, cred ca factura mai avea cateva pagini in plus, desi eu am transfer de date si text nelimitat", spune ea.

Momentan, oricine incheie un contract de furnizare de servicii cu operatorul AT&T primeste o factura de cateva zeci de pagini, scrise pe ambele parti, in care sunt detaliate toate serviciile oferite. Pentru inca 1,99 dolari in plus pe luna, oricine poate primi o editie si mai "detaliata", ce poate ajunge si la 300 de pagini.

Continuarea in Evenimentul Zilei

Bloombiz

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.