5 motive pentru a lucra cu o companie de contabilitate consacrata

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 10:48
2223 citiri

Cand se pun bazele unei afaceri, unul dintre primele lucruri pe care un antreprenor trebuie sa le ia in considerare este modul in care se va tine evidenta financiara. Legea cere ca orice companie sa aiba un serviciu de contabilitate bine stabilit deci, intr-un fel sau altul, acest aspect trebuie rezolvat.

In aceasta directie sunt cam doua optiuni: fie antreprenorul se ocupa singur de contabilitate, fie acesta are pe altcineva desemnat.

Prima optiune necesita foarte multe cunostinte in domeniu, timp si resurse, toate acestea trebuie satisfacute pe langa responsabilitatea de a conduce compania.

A doua optiune presupune doar sa furnizezi materialele pentru contabilitate unei firme o data pe luna, semestrial sau chiar anual, dar recomandam pe cea lunara.

Firma de Conta ofera servicii de contabilitate pentru firme si are in prezent peste 50 de clienti multumiti de serviciile de care beneficiaza.

Cu o experienta in spate de peste 19 ani pe piata din Romania, aceasta companie are un prestigiu fara de care nu ar fi rezistat atatia ani.

Iata cateva motive pentru care este mult mai eficient pentru tine sa angajezi o firma pentru a tine contabilitatea in compania ta:

1. Poti sa iti folosesti timpul pentru ce esti tu cel mai bun, administrarea afacerii tale.

2. Nu trebuie sa iti mai faci griji in legatura cu evidenta financiara, de faptul ca este facuta cum trebuie, acest lucru este grija altcuiva.

3. Nu este nevoie sa achizitionezi aparatura pentru serviciile de contabilitate si sa inveti cum sa o folosesti.

4. Cel mai probabil nu vei economisi bani, chiar daca iti vei face singur evidenta. De obicei un antreprenor ajunge la concluzia ca are nevoie de o firma de contabilitate dupa ce a inceput sa isi faca evidenta financiara si se loveste de anumite lucruri care il depasesc. In acel moment, cand angajezi firma, ea nu se poate folosi de ce ai facut tu si vor trebui sa refaca, iar munca ta a fost in zadar.

5. A face greseli este uman, dar daca ai o firma care lucreaza pentru tine, ei vor fi responsabili ca totul sa fie perfect.

Esti pe cale sa iti deschizi o companie sau intentionezi sa inmanezi responsabilitatea contabilitatii unei compani? Afla mai multe despre serviciile pe care Firma de Conta le ofera si cum pot lucra in interesul tau!

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#firma contabilitate , #Consultanta afaceri