Business rEvolution: Antreprenorii vor sa afle cum contribuie digitalizarea la dezvoltarea afacerilor

Joi, 31 August 2017, ora 14:55
2139 citiri
Business rEvolution: Antreprenorii vor sa afle cum contribuie digitalizarea la dezvoltarea afacerilor

Proiectul national Business rEvolution, organizat de Doingbusiness.ro, continua in aceasta toamna cu 4 noi editii la Ploiesti (21 septembrie), Craiova (12 octombrie), Oradea (25 octombrie) si Targu Mures (28 noiembrie). Intr-o lume aflata in schimbare accelerata, conferintele Business rEvolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami? ajuta antreprenorii sa desluseasca mecanismele transformarii digitale care agita economia in general si mediul de afaceri in particular.

Evenimentele Business rEvolution au avut deja un impact asupra a mai mult de 500 de participanti, din peste 20 de industrii, care au interactionat direct cu experti si consultanti din companii de top, la editiile organizate la Iasi, Brasov, Bucuresti si Arad in perioada martie - iunie 2017. Antreprenorii si managerii romani au aflat in cadrul acestor conferinte informatii relevante despre cum sa isi dezvolte companiile, tinand pasul cu noile tendinte.

Seria de conferinte din aceasta toamna isi propune sa ilustreze modul in care lideri cu viziune din companii de succes indraznesc sa depaseasca tabu-urile si conventionalul si sa creeze noi modele de business. Acestia vor impartasi expertiza lor in materie de digital, inovatie, management performant, customer experience, fidelizarea si motivarea angajatilor, marketing targetat, big data, protectia datelor personale, si nu numai.

Conferintele Business rEvolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami? sunt structurate in doua sesiuni.

* Prima sesiune este dedicata managementului performant prin inovatie, iar cei mai buni experti si specialisti din companii de renume, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale vor veni alaturi de managerii si antreprenorii prezenti la conferinta cu informatii relevante din mediul de business si cu exemple concrete pentru a-i ajuta in stabilirea perspectivelor privind strategia de crestere a companiilor locale, in contextul transformarii digitale.

* Cea de-a doua sesiune puncteaza si descrie oportunitatile majore aduse de rEvolutia digitala in dezvoltarea afacerilor, de la automatizarea proceselor si activitatilor din companii, tendinte si strategii inovatoare in marketingul digital, pana la impactul digitalizarii si tehnologiei in relatia cu consumatorul.

Studiile de caz si identificarea tendintelor digitale vor face trecerea spre atelierul aplicat al evenimentelor, care va aduce in atentia participantilor strategiile cele mai potrivite pentru motivarea, atragerea si retinerea angajatilor in era digitala.

Evenimentele vor fi moderate de jurnalistul Radu Soviani, care va prezenta rationamente alternative la scenariile comune, folosind indicatori de avertizare timpurie care contureaza cadrul economic national si global pe termen mediu si lung.

"Transformarea digitala inseamna crearea de noi oportunitati. Cu toate acestea, pentru a profita de aceste oportunitati, trebuie sa ne schimbam modul de a gandi cu privire la inovatie, deoarece nu mai este suficient sa facem conexiuni intre puncte deja existente. Mai degraba, trebuie sa identificam si sa cream altele noi. Trebuie sa ne punem intrebarile potrivite, inainte ca ele sa fie puse de clientii nostri, sau de concurenta. Trebuie sa anticipam urmatorul punct in evolutia business-ului, fara teama de esec. Teama de esec reprezinta o bariera in calea oportunitatilor", a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

"Principala problema a companiilor din Romania nu mai este doar sa isi gaseasca clienti, ci sa ii satisfaca pe deplin pe cei existenti", este unul dintre mesajele cheie transmise si confirmate de anterprenorii prezenti la evenimentele Business (r) Evolution din prima jumatate a anului 2017.

"De maine vreau sa fac altfel, si voi incepe cu un exercitiu de a uita modul clasic de a face afaceri", a fost o alta provocare pentru manageri si antreprenori lansata cadrul conferintelor Doingbusiness.ro din aceasta primavara.

Participarea la evenimentele Business rEvolution - Digitalizarea: Trend sau Tsunami? este gratuita (in limita a doi reprezetanti pentru fiecare companie inregistrata), iar inregistrarea pentru evenimentele din aceasta toamna de la Ploiesti, Craiova, Oradea si Targu Mures se poate face pe http://new.doingbusiness.ro/evenimente, locurile fiind limitate.

Business rEvolution este organizat de Doingbusiness.ro in parteneriat cu Telekom Romania si este sustinut de Alpha Bank, Edenred, Valoria Business Solutions.

Partenerii media ai seriei de evenimente sunt Ziare.com, Business24.ro, Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Cariere, spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, CalendarEvenimente, Manpres.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un concept de comunicare business to business, ce reuneste informatii despre oportunitatile din economia nationala, cu prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu, publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online, cat si alte proiecte speciale de comunicare b2b.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare si direct marketing - call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre Doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Business rEvolution conferinta Digitalizare , #Consultanta afaceri