Un business sub acoperire: agentie de detectivi particulari

Vineri, 20 Aprilie 2018, ora 14:28
2988 citiri
Un business sub acoperire: agentie de detectivi particulari

Probabil ca oricine a vazut seria James Bond sau alte filme cu detectivi si-a dorit, macar pentru cateva minute, sa devina un detectiv particular bucuresti celebru urmarind diferite persoane in fiecare zi.

Cine nu s-a imaginat in rolul lui Sherlock Holmes, Kojak sau Columbo, macar o data in viata? Probabil ca toti am facut asta, ideea de a sfida orice pericol sau obstacol si de a iesi mereu invingator, ne surade tuturor, mai ales unui detectiv particular care deja face asta.

Ei bine, unii dintre noi au avut curajul de a profesa aceasta meserie si in viata reala, nu doar printr-un exercitiu de imaginatie.

Aceasta meserie palpitanta, in care inteligenta si intuitia se impletesc pentru a descoperii adevarul, face ca detectivul particular sa fie iubit de unii si detestat de altii.

Intrebarea este, exista cerere pentru serviciile detectivilor particulari in Romania de azi? Raspunsul este cu siguranta da!

Cand, cum si de ce avem nevoie de serviciile unui detectiv particular?

Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, ca te confrunti cu probleme personale sau de business, este foarte posibil ca serviciile unui detectiv particular sa iti fie de folos in cazul urmatoarele probleme:

  • supravegherea sau urmarirea persoanelor pe care le suspectati pentru diverse motive, personale sau de business;
  • culegerea de probe si informatii privind fidelitatea conjugala, dovezile adunate in timpul unor astfel de investigatii va pot servi drept proba de divort;
  • supravegherea copiilor si a adolescentilor, puteti afla detalii despre anturajul si preocuparile ascunse ale copilului;
  • cautarea si identificarea persoanelor pe care le suspectati de furt de bunuri sau alte litigii;
  • supravegherea persoanele despre care considerati ca pot face obiectul unor scurgeri de informatii din sfera vietii private sau a activitatilor economice;
  • verificarea si culegerea de informatii privind viitorii potentiali parteneri de afaceri, persoane fizice sau juridice, sub raportul:

    - integritatii, profesionalismului sau solvabilitatii acestora;

    - seriozitatii si corectitudinii in indeplinirea obligatiilor asumate fata de dumneavoastra sau de societatea dumpneavoastra prin contract;

  • aflarea unor informatii privind antecedentele comerciale si cazierul comercial ale partenerilor de afaceri actuali sau viitori;
  • informatii privind concurenta neloiala etc.

Si lista poate continua, insa am mentionat doar cateva dintre cele mai uzuale probleme pe care detectivii particulari va pot ajuta sa le rezolvati.

In orice domeniu, informatia insemna putere

Dupa cum afirma Ralph Waldo Emerson "informatia/cunoasterea inseamna putere". Asadar, avem nevoie de serviciile unui detectiv particular pentru a avea acces la informatii si automat si la putere.

Am stat de vorba si cu patronul unei agentii de detectivi particulari din Bucuresti, ale caror afirmatii vin sa intareasca ideea mai sus mentionata - "Cel care detine primul accesul real si la timp al informatiei este fara indoiala si cel mai puternic dintre cei care evolueaza pe scena societatii.

In masura in care cunoaste activitatile prezente si trecute ale concurentilor sau ale adversarilor precum si intentiile viitoare ale acestora, persoana in cauza se poate plasa oricand intr-o pozitie mult mai avantajoasa fata de cea a adversarului, indiferent ce este vorba despre o discutie pe teme politice, economice sau de orice alta natura.

Astfel, persoana sau societatea care are acces la informatie, reuseste sa influenteze, in mod corect si favorabil, capacitatea de decizie a partenerilor, concurentilor, clientilor, angajatilor sau apropiatilor sai, precum si sa combata actiunile care ii pot aduce prejudicii atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

De-a lungul timpului, ni s-a demonstrat faptul ca urmarirea unei persoane (de exemplu partenerul de viata) nu este chiar la indemana oricui, multi clienti afirmand faptul ca au incercat sa faca singuri munca de filaj, dar au renuntat rapid pentru ca au realizat ca nu au reusit sa afle mare lucru."

Agentia KGB - una dintre primele firme de detectivi din Romania

AgentiaKGB.ro a fost infiintata in anul 2005 din dorinta antreprenorului de a aduce pe piata din Romania, o afacere proprie intr-un domeniu pe atunci necunoscut.

"M-am intors in tara in primavara anului 2005, dupa o sedere de 8 ani in Germania, si mi-am dorit sa pun bazele unei afaceri cu un domeniu de activitate care nu existat in Romania din punct de vedere legal, detectivi particular.

Am primit de la prietenii din tara, informatia potrivit careia, legea pentru acest domeniu de activitate a fost redactata in 2003, insa avea sa se aplice abia in 2005.

Am dat startul firmei in martie 2005, insa am asteptat pana in luna septembrie cand Normele au fost puse in vigoare si totodata am primit si Licenta de functionare de la IGPR - Inspectoratul General al Politiei Romane, pentru a putea activa in acest domeniu", relateaza managerul acestei firme.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#detectiv particular Bucuresti , #Consultanta afaceri