BGS: Industria de securitate, risc zero pentru investitori

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 12:19
9553 citiri
BGS: Industria de securitate, risc zero pentru investitori

Investitorii vor avea riscuri zero pe industria de securitate, in 2012 datorita nivelului de dezvoltare al Romaniei, potrivit BGS. Nici 2011 nu a fost un an prea rau in acest domeniu, intrucat numarul mare de infractiuni, de spargeri si furturi a generat o crestere nevoii de securitate in Romania.

"Pentru ca un investitor sa absoarba riscuri din acest domeniu, in Romania, ar trebui sa avem peste noapte o alta tara. Una dezvoltata uniform, cu un nivel al educatiei similar tarilor cele mai bogate, din vest. Chiar si asa, ar exista crestere dar ar fi modesta" a declarat Adrian Cocan, director marketing BGS Grup.

In ceea ce priveste anul 2012, reprezentantul BGS il vede ca unul "excelent pentru fuziuni si achizitii".

In plus, "in ultimii ani am investit masiv in dezvoltare si vom pastra aceasta directie. Din investitii asteptam o crestere a cifrei de afaceri si o consolidare a marjelor" , a declarat Adrian Cocan pentru Business24.

Vacantele si sfarsitul lui 2011 "au dat de lucru" serviciilor de paza

Cifra de afaceri si baza de clienti BGS a inceput sa creasca spre sfarsitul anului, dupa un 2011 marcat de o expansiune mai putin consistenta pentru companie.

"Anul 2011 a fost un an de consolidare pentru mediul de afaceri, chiar daca aspecte ale crizei continua sa afecteze bunul mers al afacerilor", a explicat oficialul BGS.

In plus, perioada vacantelor, fie ele de iarna sau de vara, genereaza cresteri a cifrei de afaceri peste medie pentru orice companie de securitate, tocmai pentru ca grija pentru securitate este in topul agendei personale a tot mai multor romani.

Anii de criza, vremuri pozitive pentru piata de securitate

"Unele dintre companii au fost afectate de la inceput, altele in 2010 si unele abia in 2011. In ceea ce ne priveste, lucrurile au fost si vor ramane sub control. Pentru piata de securitate in general, vremurile sunt pozitive. Numarul mare de infractiuni, de spargeri si furturi genereaza crestera nevoii de securitate", a explicat Adrian Cocan.

2012 va aduce crestere economica

Oficialul BGS considera ca anul 2012 va aduce crestere economica si subliniaza ca BGS este una dintre companiile care planuiesc investitii pentru anul viitor.

"In ultimii ani am investit masiv in dezvoltare si vom pastra aceasta directie. Din investitii asteptam o crestere a cifrei de afaceri si o consolidare a marjelor",a spus acesta.

BGS isi propunepentru 2012 sa-si consolideze baza de clienti si sa aduca noi servicii pe piata.

La inceputul anului viitor BGS va deschide o scoala pentru antrenament cu arma cu glont. Scolarizarea va fi urmata de diploma necesara la Politie pentru obtinerea permisului de port arma.

BGS investeste anual milioane de euro in parcul auto, in dezvoltarea unui service ultra-moderne, in dezvoltarea unui autoturism propriu performant, in pregatirea si recrutarea agentilor, in software pentru un client service de cea mai buna calitate precum si in dezvoltarea unor servicii noi, spune Cocan.

Security: zero risc pentru investitori

Industria de securitate este tot atat de sigura ca si industria medicala, considera reprezentantul BGS.

"Pentru ca un investitor sa absoarba riscuri din acest domeniu, in Romania, ar trebui sa avem peste noapte o alta tara. Una dezvoltata uniform, cu un nivel al educatiei similar tarilor cele maibogate, din vest. Chiar si asa, ar exista crestere dar ar fi modesta. Consider riscurile, pentru investitori sau actionari, intr-o companie ca BGS, ca fiind zero", a declarat Adrian Cocan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#BGS securitate, #investitii firma securitate, #risc zero investitii security , #Investitii profitabile