Cum puteti cumpara simplu Bitcoin, Ethereum si alte criptovalute?

Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 09:00
12576 citiri
Cum puteti cumpara simplu Bitcoin, Ethereum si alte criptovalute?

Pentru cumpararea monedelor Bitcoin, Ethereum si a altor criptovalute exista sisteme adaptate (Bitstamp, Kraken) care sunt adeseori prea complexe pentru investitorul obisnuit. Daca ar fi trebuit eu sa cumpar monede bitcoin, ethereum sau alta criptovaluta cu ajutorul acestor sisteme, cel mai probabil nu as fi facut-o niciodata. Insa pentru ca m-au atras criptovalutele am cercetat acest domeniu si am gasit un mod simplu prin care puteti si dumneavoastra puteti sa investiti in cele mai interesante criptovalute.

Daca doriti si dumneavoastra sa castigati cu ajutorul criptovalutelor timpul nu este pierdut - doar cititi mai departe!

Criptovalutele ne atrag datorita profitabilitatii acestora. Daca ati fi investit acum un an doar o mie de euro, astazi ati fi avut deja noua mii de euro profit net, adica o profitabilitate de o mie de procente.

Doar pentru comparatie as vrea sa mentionez ca in cazul cumpararii proprietatilor imobiliare si inchirierii acestora la o profitabilitate de sapte procente anual ati avea nevoie de 142 de ani pentru castigarea aceleiasi sume, daca blocul nu s-ar darama pana atunci.

Sigur ca toata lumea avertizeaza ca s-ar putea sa fie vorba despre un balon, care se poate sparge, si nici eu insumi nu mi-as investi niciodata toate economiile intr-un domeniu atat de riscant, dar un risc de zece procente din economiile de sub saltea, care imi pot aduce un profit de zece ori mai mare fata de restul ramas sub saltea intr-un singur an...

Apropo, mi s-a spus deja de acum un an de faptul ca ar putea fi vorba despre un balon. Exact asa mi s-a spus, ca este o escrocherie si multe altele. Ati auzit si dumneavoastra despre asta? Despre asta va povestesc!

Acum ca am indepartat aproape toate indoielile legate de investitii sa discutam si despre ultima. Cum puteti investi in criptovalute in modul cel mai simplu?

In locul platformelor care sunt destinate numai tranzactiilor cu criptovalute, inregistrati-va la eToro.com - pentru inregistrare si cumpararea criptovalutelor click aici.

De ce eToro?

Pentru ca asigura inregistrarea si investirea facila in criptovalute fara diferite portofele si a altor chestii pe care nici eu insumi nu le inteleg prea bine. Ca sa fiu sincer, daca nu ar fi existat acest mod, nu m-as fi apucat niciodata de tranzactii cu criptovalute.

Dupa ce va inregistrati puteti sa faceti tranzactii din contul dumneavoastra in mai multe feluri simple:

  • cu ajutorul transferului bancar (facturi),
  • cu ajutorul cartilor de credit,
  • prin Paypal si/sau Moneybookers/Skrill,
  • exista si alte moduri care insa nu sunt chiar atat de simple.

Daca efectuati tranzactii cu ajutoul cartilor de credit sau prin Paypal/Skrill fondurile vor ajunge imediat in contul dumneavoastra si veti putea investi imediat in primele dumneavoastra monede bitcoin (fata de alte sisteme in care achizitionarea dureaza mai mult timp).

Achizitionarea fondurilor se face cu ajutorul unei interfete simple (pentru utilizatorii mai avansati trebuie sa mentionez ca criptovalutele se pot "shorta" si puteti castiga si in cazul in care valoarea acestora scade). De asemenea puteti vedea ce achizitioneaza ceilalti si cat succes au.

Ca sa nu ajungeti din nou sa va dati pumni in cap peste un an, hotarati-va inca azi macar sa va inregistrati GRATUIT la eToro.com si urmariti ce cumpara/vand ceilalti, creati un cont cu bani virtuali sau alegeti cea mai interesanta posibilitate - investiti in criptovalute, un fenomen care genereaza IN CONTINUARE castiguri de cateva ori mai mari decat toate investitiile cunoscute in trecut.

Daca nu ati facut-o inca, acum aveti ultima sansa -

click aici

si

inregistrati-va la eToro

.

* eToro este un furnizor de tranzactii cu instrumente CFD si nu o bursa pentru achizitionarea criptovalutelor (puteti investi in moneda Bitcoin, nu puteti insa sa o achizitionati sau sa platiti cu aceasta),

* eToro nu percepe comision de tip "Overnight" pentru achizitionarea criptovalutelor

* Fiecare tranzactie este riscanta, castigurile din trecut nu reprezinta o garantie a castigurilor viitoare - riscati NUMAI capitalul de care va puteti dispensa in cazul eventualelor pierderi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#investitii bitcoin, #tranzactii Bitcoin , #Investitii profitabile