Antreprenor de Valentine's Day: Important este sa ai idei

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 00:00
2851 citiri
Antreprenor de Valentine's Day: Important este sa ai idei
Foto: Holiday Guru

Nu trebuie sa cheltuiesti foarte mult ca sa-ti surprinzi placut persoana iubita de 14 februarie, mai important este sa gasesti ideea potrivita si sa fii creativ, considera un antreprenor francez cu experienta in astfel de evenimente.

"E mai important sa-i arati ca te-ai gandit cu adevarat la aceasta zi si ca ti-ai imaginat un scenariu romantic", spune Nicolas Garreau, fondatorul ApoteoSurprise din Paris.

Pornind de la acest concept, ApoteoSurprise este un business parizian organizator de evenimente care gaseste mereu idei iesite din comun prin care poti sarbatori Valentine's Day.

Pentru anul acesta antreprenorul Nicolas Garreau a pregatit ceva special si spune ca nimic nu-i "strica afacerile", nici macar evenimentele triste din ianuarie.

Incepand din 14 februarie 2015, barbatii pot sa-si declare dragostea la Acvariul din Paris, unde un scafandru va aduce cu el un banner cu un mesaj pe care-l va lipi de sticla acvariului. Fie ca mesajul este o cerere in casatorie sau nu, cuplul va primi, in aplauzele celor din jur, cate un pahar de sampanie si flori pentru doamna. Seara se termina pentru cei doi cu o cina romantica intr-o croaziera pe Sena.

Pretul unei astfel de grozavii este de 1.990 de euro. Iar antreprenorul pregateste intre 10 si 15 astfel de surprize in fiecare an, de Valentine's Day.

Pachetul "Say I love you with a scuba diver" se alatura altor surprize precum caleasca Cenusaresei care apare la Place Vendome cu un pantofior de sticla, un porumbel care duce un biletel de dragoste in camera domnisoarei sau croaziera pe Sena cu "dus de 1.000 de trandafiri" inclus. In 2013, antreprenorul a organizat si prima cerere de casatorie... in spatiu.

Nicolas Garreau si-a asumat dificila sarcina de a-i ajuta pe barbati sa se exprime inca din 2006, iar escapadele sale costa intre 290 si 19.900 de euro. De-a lungul anilor, peste 1.400 de oameni din intraga lume i-au cerut ajutorul, la Paris.

"Job-ul meu de zi cu zi este sa-i ajut pe barbati sa-si uimeasca partenera printr-o cerere in casatorie impresionanta, ce are loc in timpul calatoriei la Paris. De obicei planificam 3-4 evenimente de acest tip intr-o saptamana.

Insa, desigur, Ziua Indragostitilor este o zi speciala, cand primim si pana la 15 cereri. Desigru, avem un avantaj: Paris este destinatia numarul unu pentru cererile in casatorie, mai ales in aceasta perioada", a explicat Nicolas Garreau pentru Business24.

Cel mai bine vandut pachet costa 490 de euro si este o plimbare cu limuzina prin Paris, urmand ca la un moment dat, un ecran urias sa se aprinda pe Turnul Eiffel si sa transmita un mesaj dedicat doamnei din limuzina.

Intrebat daca evenimentele care au zguduit recent Parisul i-au zguduit si afacerile, implicit si cererea de experiente inedite in Paris, Nicolas da un raspuns la fel de surprinzator ca si afacerea sa:

"Dramaticele evenimente din Paris nu s-au reflectat si in afacerea pe care eu o conduc. In ianuarie 2015 francezii nu s-au simtit singuri. Cu totii am stiut ca intreaga lume a fost alaturi de noi.

Si le multumim sincer fiecarui barbat si fiecarei femei, din intreaga lume, care a fost alaturi de noi si ne-a ajutat intr-un astfel de moment din viata noastra. Ne-a fost de mare folos.

Din fericire, insa, indragostitii inca vin in Paris pentru a trai momente de romantism. Si asta este cel mai frumos si cel puternic raspuns la adresa terorismului".

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#idei afaceri Valentines Day, #idei afaceri Ziua Indragostitilor, #idei ziua indragostitilor, #Valentines Day Paris , #Stiri Idei afaceri