Bucuresti Business Days va aduce in prim plan inovatia in educatie

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 17:24
2219 citiri
Bucuresti Business Days va aduce in prim plan inovatia in educatie

In perioada 10-11 decembrie, va avea loc la Bucuresti cea de-a 13-a editie din suita de evenimente Business Days, care isi propun, dupa cum mentioneaza si motto-ul acestora, sa ofere "inspiratie, experienta si oportunitati celor care vor sa genereze valoare in Romania".

Bucuresti Business Days (http://bucuresti2013.businessdays.ro), cel de-al patrulea si ultimul eveniment din serie organizat in acest an, va fi gazduit de Universitatea Romano-Americana. Sunt asteptati la eveniment peste 800 de participanti, reprezentanti ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri si specialisti.

Pentru prima oara la evenimentele Business Days, in cadrul editiei de la Bucuresti va fi pus in dezbatere subiectul educatiei in Romania. Se va pune accent pe modalitatile concrete si inovative prin care mediul de business se poate implica in revigorarea sistemului educational.

"Business Days este o platforma de interactiuni intre oameni de afaceri din toata tara. Prin evenimentele organizate pana acum, am atins un numar de peste 10.000 de participanti, in special antreprenori, manageri, specialisti, consultanti si liber profesionisti.

Dupa 3 ani si jumatate si 12 editii de succes organizate in cele mai importante orase din Romania cu influenta regionala sau nationala, avem o imagine de ansamblu asupra mediului antreprenorial din tara noastra, ceea ne permite sa venim la Bucuresti, in decembrie, cu o versiune imbunatatita a ceea ce a fost Business Days pana acum", spune Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia sa participe la conferinte, workshop-uri, prezentari key-note, sesiuni de business networking sau startup support, actiuni care testeaza idei de afaceri si promoveaza startup-urile catre potentiali investitori.

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati din lumea afacerilor precum Cristian Secosan, Camelia Sucu, Misu Negritoiu, Cornel Marian, Florin Talpes, Gabriella Pacso, Silviu Hotaran, Marius Ghenea, Florentin Banu sau Jean Valvis.

Mai multe informatii despre inscriere sunt disponibile la http://bucuresti2013.businessdays.ro/inscriere/

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#Bucuresti Business Days 2013, #inovatie educatie Romania, #idei afaceri Romania, #conferinta Business Days 2013 , #Stiri Idei afaceri