Prima serata NO.MAD a anului va avea loc pe 12 februarie, in Casa Memoriala "Ion Minulescu si Claudia Millian"

Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 12:08
1490 citiri
Prima serata NO.MAD a anului va avea loc pe 12 februarie, in Casa Memoriala "Ion Minulescu si Claudia Millian"

Seratele NO.MAD, conceptul de workshop-uri in case memoriale si interbelice initiat anul trecut de NO.MAD Talks continua cu o noua editie pe 12 februarie 2020.

Daca la prima serata participantii au aflat care sunt tehnicile de storytelling potrivite pentru comunicarea in social media, la aceasta editie ei vor vizita Casa Memoriala Ion Minulescu si vor afla cum sa scrie povestea brandului intr-un mod creativ si structurat.

Cum sa scrii povestea brandului, workshop intensiv pentru antreprenori si freelanceri

Nu mai este niciun secret ca oamenii cumpara de la oameni, iar brandurile incearca zilnic sa gaseasca o cale de umanizare a continutului.

In acest context, trainerul Alain Gavrilutiu vine cu o noua abordare asupra construirii povestii unui brand. Pe 12 februarie, intre orele 16.00 - 20.00, va sustine un workshop intensiv despre cum se construieste de la zero povestea unui brand: cum se alege numele potrivit, cum se contureaza un brand sub forma unui personaj si cum pot fi transformate valorile brandului in trasaturi ce pot fi comunicate coerent.

Participantii vor avea parte si de exercitii practice astfel incat, dupa patru ore de workshop, ei vor sti clar cum se construieste o persoana in mediul online cu care sa rezoneze publicul - tinta al brandului, vor afla cateva tehnici de scriere creativa si vor obtine mai multa claritate si structura in comunicarea brandului.

Alain Gavrilutiu, copywriter cu 15 ani de experienta si autor a trei carti publicate, trainer la Serata NO.MAD

Alain este in prezent Creative Director la 2Performant, unde foloseste zilnic doua unelte care-i plac cel mai mult: ideile creative si structura. Crede ca scrisul bun este cel structurat, iar in Romania se scrie mai mult dupa instinct decat dupa cunostinte clare.

De-a lungul carierei a lucrat pentru Media Pro Pictures, Multimedia Est si HBO Romania, unde a scris peste 100 de scenarii. A trecut apoi in agentii de publicitate pe roluri de senior copywriter si a lucrat pentru branduri precum Google Romania, Salvati Copiii, Mazda, Profi, Perroni, Ursus Cooler, Kingswood si Redd's.

La 27 de ani a publicat prima carte "Nu toata iarba e la fel" la Humanitas, in 2014 "Carausul de pacate" la Herg Benet iar in 2016 i-a fost publicata a treia carte, "Bube amare".

Serata NO.MAD va avea loc in Casa Memoriala "Ion Minulescu si Claudia Millian"

Apartamentul lui Ion Minulescu se afla in cartierul Cotroceni, in apropierea de Gradina Botanica, iar locuinta reflecta pasiunea autorului pentru efervescenta Bucurestiului.

In apartamentul de la etajul doi, participantii la Serata NO.MAD vor putea admira colectia de obiecte personale, documente literare, carti, fotografii, acte, icoane si tablouri pastrate de autor.

La inceputul evenimentului, participantii vor avea parte de un tur ghidat, unde vor afla povesti despre stilul de viata al autorului, despre familia sa si pasiunile pe care si le-a pastrat de-a lungul vietii.

O parte din taxa de participare la serata va fi donata catre Casa Memoriala "Ion Minulescu si Claudia Millian"

Taxa de intrare la Serate este de 150 lei iar o parte din bani vor merge ca donatie catre Casa Memoriala "Ion Minulescu si Claudia Millian", acesta fiind unul dintre modurile in care organizatorii isi arata suportul fata de cei care au grija de cladirile intrate in patrimoniul Bucurestiului.

Inscrierea si achitarea taxei se pot face exclusiv online pe Eventbook.

Despre NO.MAD Talks

NO.MAD Talks este un proiect ce incurajeaza oamenii sa lucreze pe cont propriu, sa-si descopere pasiunea si sa o transforme in job. Primul eveniment a avut loc in iunie 2018 si a pornit de la initiativa Iunietei Sandu, care si-a dorit sa creasca comunitatea de freelanceri si antreprenori din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#workshop branding NO MAD Talks, #eveniment branding freelancers , #Stiri Idei afaceri