Nicolescu: Evolutia mediului de afaceri, nesatisfacatoare in 2012

Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 14:07
5724 citiri
Nicolescu: Evolutia mediului de afaceri, nesatisfacatoare in 2012

Sectorul intreprinderilor mici si mijlocii a cunoscut o evolutie nesatisfacatoare in primul semestru din 2012, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

"Evolutia de ansamblu a mediului de afaceri si a sectorului intreprinderilor mici si mijlocii a fost una nesatisfacatoare in primul semestru din acest an, iar procesul de evaluare a tinut cont de patru indici importanti, respectiv: Indicele antreprenorial, Indicele mediului de afaceri, Indicele evolutiei IMM-urilor si Indicele care reflecta aprecierea intreprinzatorilor cu privire la situatia firmei proprii.

In cazul ultimului indice, acesta a inregistrat in semestrul I din acest an o valoare de 4,6 puncte, comparativ cu perioada similara a anului 2011, cand a avut valoarea 19,7", a afirmat Ovidiu Nicolescu.

Acesta a anuntat, totodata, ca Topul National al Firmelor Private din Romania - editie jubiliara XX - TOP 2011 va avea loc pe 2 noiembrie a.c. la Palatul Parlamentului, fiind precedat de o masa rotunda cu tema: "Prioritati politice, economice si sociale pentru relansarea sectorului de IMM-uri in perioada 2013-2016".

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Nicolescu IMM, #declaratii Nicolescu evolutie IMM, #Nicolescu mediu afaceri Romania 2012 , #Finantare IMM