Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2012 se lanseaza in iulie

Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2012 se lanseaza in iulie


Carta Alba a IMM-urilor din Romania, editia 2012, se lanseaza pe 12 iulie, la Hotel Continental.

Lucrarea este realizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), Fondul Roman de Contragarantare (FRC) si Institutul de Management si Marketing International Manager.

Carta este realizata de un colectiv de specialisti si reprezinta cea mai cuprinzatoare si aprofundata analiza a situatiei IMM-urilor din Romania, a fenomenului intreprenorial, a performantelor si problematicii IMM-urilor, fiind un titlu de referinta in literatura de specialitate, atat in Romania cat si la nivelul Uniunii Europene.

Editia a X-a a "Cartii Albe a IMM-urilor din Romania", se constituie atat ca o radiografie a starii evolutive a IMM-urilor din Romania, cat si a contextului socio-economic in care acestea isi desfasoara activitatea, surprinzand totodata si efectele crizei economice asupra acestui sector, la nivelul anului 2012.

Principalele categorii de analize incorporate in editia 2012 a "Cartii Albe a IMM-urilor din Romania" sunt urmatoarele:
- analiza aprofundata a situatiei IMM-urilor din Romania pentru anul 2012 la nivel national, regional, sectorial si judetean;
- analiza esentializata a problematicii IMM-urilor, fiecare capitol finalizandu-se cu o selectie de aspecte semnificative.

De asemenea, in cadrul lucrarii sunt abordate doua categorii de probleme majore deosebit de actuale ca perceperea ultimelor evolutii economico-sociale de catre intreprinzatorii din Romania si caracterizarea intreprinzatorilor din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4262 ori