Murgeanu: Suntem prea saraci ca sa construim ieftin si prost

Vineri, 06 Martie 2009, ora 17:05
1339 citiri
Murgeanu: Suntem prea saraci ca sa construim ieftin si prost

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL) nu va angaja alte lucrari de constructie de locuinte ANL decat dupa finalizarea celor la care inca se lucreaza, pentru a elimina risipa de bani, a declarat, vineri, la Galati, secretarul de stat Razvan Murgeanu.

"Noi am decis la nivelul ministerului ca nu mai incepem lucrari pana cand nu terminam lucrarile. Cea mai mare nebuneala - nu numai pe ANL, ci si pe 577 - era ca se incepeau lucrari «Da-mi si mie ca intru in campanie, sa pun si eu sase caramizi», toata lumea era vesela, dupa care saltau voturile si nu se intampla nimic. Se degradau si nu mai puteai sa le faci.

Cu toate riscurile, curmam practica asta. Terminam ce-am inceput si abia dupa aceea angajam alte lucrari, pentru ca e o nebuneala sa incepi 100.000 de lucrari stiind clar ca n-ai buget sa le termini. Aceasta practica trebuie curmata pentru ca suntem prea saraci ca sa construim ieftin si prost", a afirmat secretarul de stat in MDRL, Razvan Murgeanu.

Pentru constructia de locuinte ANL, statul a alocat in 2009 un buget de doua ori mai mare decat in 2008.

"La ANL, bugetul pe anul acesta, cu tot cu credite, angajament, este aproape dublu fata de cel de anul trecut", a precizat Murgeanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anl, #locuinte, #murgeanu , #ANL