Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Problema locuintelor pentru tineri nu va putea fi rezolvata niciodata in intregime

Problema locuintelor pentru tineri nu va putea fi rezolvata niciodata in intregime
Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Borbely Laszlo, a declarat, vineri, dupa inaugurarea unui bloc construit din fonduri ANL, ca problema locuintelor pentru tineri nu va putea fi rezolvata niciodata in intregime.


'Intotdeauna vor fi multi tineri care vor dori sa primeasca locuinta pe gratis. Noi nu putem asigura si n-o sa putem asigura niciodata locuinte pentru toti tinerii', a precizat Borbely, dupa ce i s-a prezentat un material al Primariei Targu Mures, in care se arata ca, in ritmul de predare de anul trecut, cererile de locuinte ANL ar putea fi satisfacute in 22 de ani.

El a adaugat ca vor primi locuinte acei tineri care, conform punctajului, sunt cei mai vitregiti, in timp ce altii vor intra in programul de credit ipotecar.

'Guvernul trebuie sa acorde mai multe facilitati, dar n-o sa poata rezolva niciodata problema in intregime', a conchis Borbely.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 674 ori