Israelienii investesc intr-un ansamblu rezidential in Balotesti

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 16:56
4048 citiri
Israelienii investesc intr-un ansamblu rezidential in Balotesti

Dezvolatatorul israelian ARH Ventures a anuntat, joi, ca va investi suma de peste opt milioane de euro intr-un ansamblu rezidential care va cuprinde case construite pe structura metalica, in localitatea Balotesti din judetul Ilfov, lucrarile fiind deja demarate in iulie anul acesta, informeaza NewsIn.

"Valoarea investitiei pentru realizarea proiectului rezidential Maple Place este de peste opt milioane de euro si cuprinde terenul, infrastructura proiectului, constructiile si realizarea utilitatilor. Fondurile folosite sunt de la investitori, sunt fonduri private", a declarat, joi, directorul de marketing al companiei, Anca Axente.

Potrivit acesteia, lucrarile au demarat in luna iulie, iar doua locuinte sunt aproape finalizate.

Aceasta se asteapta ca intregul ansamblu rezidential sa fie terminat in aproximativ doi ani si jumatate. "Ne propunem ca primele 16 case sa le terminam la sfarsitul anului", a mai spus Axente.

De asemenea, reprezentantul dezvoltatorului israelian a precizat ca profilele metalice folosite in constructia ansamblului sunt fabricate in Romania, la Brasov.

Proiectul se bazeza pe tehnologia constructiilor metalice usoare si prevede constructia a 82 de case, gradinita, parc si spatii de parcare pentru vizitatori, pe un teren de circa 36.000 metri patrati.

Pretul unei locuinte la cheie cu toate beneficiile si facilitatile incluse este de 169.950 euro, cu TVA inclus.

"Folosirea tehnologiei structurilor metalice usoare ofera avantaje substantiale fata de constructiile traditionale, oferind o mai mare precizie, durabilitae si rezistente in timp.

O alta calitate foarte importanta a structurilor metalice in raport cu cele clasice este faptul ca acestea pot fi transporate si montate indiferent de conditiile meteo", a spus directorul de marketing.

#ansamblu, #case, #imobiliare, #preturi, #rezidential , #Ansamblu rezidential