Ozer Construction construieste patru blocuri in Sinaia

Luni, 21 Mai 2007, ora 11:52
1461 citiri

Ozer Construction va dezvolta un ansamblu rezidential la Sinaia care va cuprinde patru imobile cu 344 de apartamente cu una - trei camere si duplexuri, lucrarile de constructie urmand a fi finalizate in aproximativ doi ani si jumatate, a anuntat luni compania.

Lucrarile de constructie la complexul denumit Belleview sunt programate sa inceapa in luna mai, iar investitorul nu a facut publica suma investita.

Complexul va cuprinde patru blocuri cu garsoniere, apartamente de doua si trei camere si cu suprafete cuprinse intre 41 de metri patrati garsonierele si aproximativ 76 metri patrati apartamentele cu trei camere. Suprafetele duplexurilor sunt cuprinse intre aproximativ 75 si 133 metri patrati, iar pretul de vanzare pentru apartamente va fi de 1.050-1.450 euro/mp plus TVA.

Ansamblul va dispune si de parcare subterana si supraterana, piscina acoperita, loc de joaca, sala de festivitati si sala de fitness.

Constructorul proiectului, Ozer Construction este prezent pe piata romaneasca de zece ani si pana in prezent a realizat fabrica Efes Pilsen, Mall Vitan Bucuresti, Europa House, America House. In prezent compania mai executa lucrarile de constructie a ansamblului rezidentail Green Dream, in Bucuresti.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)