Tendintele pietei imobiliare din Timisoara in 2012

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 10:02
2733 citiri
Tendintele pietei imobiliare din Timisoara in 2012

Pe piata imobiliara din Timisoara se vor pastra aceleasi tendinte ca in 2011, cand cea mai mare parte a cererii de locuinte a vizat apartamente ieftine si modernizate.

In ceea ce priveste predictiile pentru 2012, consultantii imobiliari nu se asteapta la o crestere majora, din cauza conditiilor economice instabile, informeaza Adevarul.ro.

Totusi, consultantii imobiliari sunt de parere ca cerea de locuinte in Timisoara nu va disparea, insa o eventuala cresterea a pietei imobiliare este greu de prevazut din cauza crizei economice.

Anul trecut cele mai cautate locuinte au fost apartamentele ieftine cu 2 camere, aceleasi tendinte fiind prevazute si pentru 2012, potrivit datelor agentiilor care se ocupata de intermediere pe piata imobiliara din Timisoara.

Tendinta timisorenilor de a achizitiona apartamente ieftine cu 2 camere se datoreaza faptului ca acestia nu isi doresc sau nu pot investi mai mult dfe 45.000 de euro.

In ceea ce priveste preturile locuintelor, se estimeaza ca acestea se vor mentine la aceleasi valori.

Mai mult, Andrei Vacaru, consultant imobiliar prevede o usoara scadere a preturilor apartamentelor in general, si o usoara crestere a preturilor apartamentelor care beneficiaza de izolare termica.

#piata imobiliara Timisoara, #ieftinire apartamente, #pret apartamente, #tendinte piata imobiliara , #Apartamente ieftine