Apartamente prin direct dezvoltator. Care sunt provocarile acestui an si unde sunt cele mai convenabile preturi?

Joi, 27 Aprilie 2017, ora 16:28
3264 citiri
Apartamente prin direct dezvoltator. Care sunt provocarile acestui an si unde sunt cele mai convenabile preturi?

Dupa anii de criza din perioada 2008-2011, piata imobiliara pare sa se afle pe o panta ascendenta. Evolutiile din domeniul imobiliar, inregistrate in ultimii 2-3 ani a contribuit la ascensiunea proiectelor rezidentiale, cat si la atregerea unui segment tot mai mare de cumparatori spre locuintele noi.

O provocare a ultimilor 5-6 ani o reprezinta achizitia de apartamente direct de la dezvoltator Berceni si zona de sud a capitalei. Nu doar ca ofera avantajul locuirii intr-o zona aflata in plina expansiune, ci vin la pachet cu o serie de facilitati indispensabile pentru omul de rand.

Finisajele moderne, compuse din gresie si faianta de ultima generatie sunt insotite de placarea geamurilor cu tamplaria PVC din gama Rehau sau din aluminiu, care ofera un aspect placut locuintelor.

Pe langa acestea, racordarea la sistemul de incalzire individuala si existenta unui sistem modern de paza si protectie, bazat pe camere de ultima generatie sunt percepute, de catre publicul larg, ca fiind facilitati demne de luat in seama pentru o viata la standard occidental in orice imobil din Bucuresti de la direct dezvoltator.

Mai mult de 1000 de apartamente noi se construiesc anual in Bucuresti

Pe segmentul de apartamente direct dezvoltator Berceni, cifrele oficiale prezentate de catre consultantii imobiliari ne arata ca nu mai putin de 1000 de imobile noi se dau in folosinta anual. Cele mai multe dintre acestea sunt construite in partea de sud a Capitalei. Zona, impreuna cu orasul Popesti-Leordeni, este considerata de catre specialisti drept una cu o activitate imobiliara profunda, in special datorita preturilor accesibile, care targeteaza segmentele populatiei tinere, cat si clientii cu venituri mici sau medii.

Managerii si expertii agentiilor imobiliare, dar si consultantii dezvoltatorilor, au recunoscut suprematia partii de sud a Bucurestiului. In acest sens, dezvoltatorii s-au orientat spre dezvoltarea a catorva zeci de proiecte rezidentiale ambitioase, unele situate destul de aproape de statii importante ale magistralei 2 a metroului bucurestean.

Apartamente direct dezvoltator in Berceni. Investitii record in cartierele din sudul Capitalei

Datorita situarii in imediata proximitatea a unor mari centre comerciale, dar si a mijloacelor de transport public, cartierele sudice ale metropolei bucurestene au devenit, treptat, tinta investitiilor autohtone si straine.

Mai mult, fiind atractiva pentru dezvoltatorii de proiecte rezidentiale, zone a atras investitii industriale de aproximativ 1 milion de euro. In acest sens, expertii subliniaza ca in aceasta parte a Bucurestiului s-a deschis, acum doi ani, primul mare depozit industrial din Romania.

Preturile la toate tipurile de apartamente direct dezvoltator in Berceni sunt cu aproape 5000 de euro mai reduse, comparativ cu cele ale locuintelor construite anterior anului 2000. Expertii agentiilor imobiliare apreciaza ca zona de sud este singura unde pretul constructiilor noi se situeaza sub nivelul celor vechi.

Imobile cu lift hidraulic, parcare subterana si supraterana

Un apartament de 3 din 2012, de 76 de mp, pozitionat destul de central, in zona Huedin, costa 80000 de euro. La prima vedere, poate parea scump. Insa, blocul in care este situat imobilul este dotat cu un lift hidraulic modern, parcare subterana si supraterana, oferind conditii mai mult decat decente.

Totusi, persoanele cu buget modest post achizitiona apartamente direct dezvoltator de 3 camere pentru doar 53000 euro. Construite in anul 2014, apartamentele situate in proximitatea statiei Dimitrie Leonida au o suprafata utila de 72 mp si sunt izolate termic si fonic cu polistiren expandat!

#apartamente noi Berceni , #Apartamente noi