Avantaje exclusive ale achizitionarii de apartamente ieftine in Phoenix Residence

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 10:29
2022 citiri
Avantaje exclusive ale achizitionarii de apartamente ieftine in Phoenix Residence

In societatea noastra, fiecare persoana isi doreste sa aiba un loc al sau. Sa fie independenta, sa aiba o viata buna si sa locuiasca pe cont propriu, aparte de parinti sau de restul familiei. Aceasta este o dorinta grozava care, cu atat mai mult, este incurajata de proiectul imobiliar Phoenix Residence din Bucuresti.

Cel mai indraznet proiect imobiliar al prezentului - Phoenix Residence - ofera apartamente ieftine pentru toti cei ce doresc sa inceapa o noua viata prospera in Zona de Nord a capitalei.

Mii de bucuresteni si nu numai se pot inscrie in cursa pentru cele mai moderne si functionale apartamente Otopeni, prin intermediul oricarei banci la care sunt inscrisi. Chiar si creditul Prima Casa este acceptat, deoarece Phoenix Residence doreste sa ofere o sansa la un trai mai bun oricarei persoane.

Care sunt avantajele de nerefuzat ale achizitionarii de apartamente Zona de Nord prin Phoenix Residence

Pentru ca proiectul imobiliar este determinat sa aduca la viata, ca renasterea phoenix-ului din cenusa, ambitiile si idealurile bucurestenilor, ofera urmatoarele facilitati exclusive:

Ansamblul de apartamente Zona de Nord Phoenix Residence este constituit din constructii de caramida, cu structuri de beton dintre cele mai rezistente, termosistem exterior de 10 mm, dar si o casa a scarii complet finisata, tencuieli decorative si chiar locuri de joaca pentru copii.

In ceea ce priveste finisajele interioare, tamplaria folosita este Rehau cu profil de 5 camere, geamuri de termopan, usi interioare Bella Casa, usi exterioare metalice Bella Casa, dar si pereti si tavane tencuite si gletuite, pardoseli cu sapa de egalizare si compartimentari de caramida.

Instalatia electrica a apartamentelor din cadrul Phoenix Residence este pusa la punct in toate aspectele. Este facuta racordarea la reteaua de electricitate, include tablouri generale de electricitate cu sigurante automate, dispune de conductori de cupru si circuite de prize cu impamantare, dar si instalatii in perete pentru televiziune sau telefonie.

Cat despre instalatia sanitara si de gaz, tot ceea ce se poate spune este ca ofera o alimentare contorizata cu apa, instalatii de apa rece si calda, canalizare, instalatie de incalzire centralizata, o contorizare separata la gaz si senzor de alarma pentru gaz si fum.

Amplasarea este intr-o zona rezidentiala noua cu locuri de parcare incluse, infrastuctura fiind completa iar vecinatatea cu centrele comerciale fiind pe placul tuturor.

Phoenix Residence ofera apartamente ieftine in Zona de Nord a Bucurestiului cu suprafete dintre cele mai variate, potrivite pentru camine confortabile asociate cu un stil de viata modern si practic. Se poate alege dintre apartamente cu 2 camere sau apartamente Otopeni cu 3 camere, in functie de ceea ce isi doreste fiecare client.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartamente noi Bucuresti, #apartament zona nord, #apartamente ieftine , #Apartamente noi