Dezvoltatorii imobiliari lasa garda jos si ieftinesc locuintele cu pana la 30 de procente

Luni, 09 Februarie 2009, ora 15:03
2752 citiri
Dezvoltatorii imobiliari lasa garda jos si ieftinesc locuintele cu pana la 30 de procente

A opta editie a Targului International de Apartamente Condominium, organizat de Plus Media si Proactive Business Communication, care se va desfasura in perioada 12 – 15 februarie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc intr-un moment in care atat piata imobiliara romaneasca, cat si cea internationala, traverseaza o perioada dificila, marcata de o repozitionare a dezvoltatorilor si de reasezarea preturilor.  Cu toate acestea, expozantii prezenti la Targul de Apartamente Condominium promit discounturi consistente, cuprinse intre 10%-30%, iar unii dezvoltatori ofera drept bonus, la cumpararea locuintei, si locul de parcare aferent.

"Tinand cont de conditiile pietei, la acesta editie a targului expozantii ofera discounturi consistente cumparatorilor care doresc sa faca rezervari pe perioada celor patru zile ale targului. Astfel, reducerile vor fi cuprinse intre 10% si 30%, iar unii dezvoltatori ofera drept bonus, la cumpararea locuintei, locul de parcare", au spus organizatorii targului.

Potrivit organizatorilor, in cadrul targului vor fi prezentate peste 25 de proiecte imobiliare, care includ peste 10.000 de apartamente noi. "Pretul apartamentelor expuse variaza intre 750 euro/mp si 2.200 euro/mp", mai spun reprezentantii companiilor.

In cadrul targului vor fi prezentate proiecte din Bucuresti si din tara, dar si apartamente de vacanta, la mare sau la munte, in Romania sau in strainatate - in special Spania si Germania.

In cadrul Condominium vor fi prezentate publicului, in premiera, doua proiecte rezidentiale, unul in Brasov si celalalt in Pitesti, ambele lansate de grupul spaniol Volumetric. Proiectul din Brasov, aflat in faza de autorizare, cuprinde 150 de apartamente, iar cel din Pitesti, amplasat in zona centrala a orasului, va include 220 de apartamente.

Ca o noutate, incepand cu aceasta editie, imagini in direct din timpul Targului International de Apartamente CONDOMINIUM vor putea fi urmarite de toti cei interesati pe site-ul evenimentului - www.condominiumexpo.eu.

Organizatorii pregatesc si prima editie din 2009 a Condominium Expo Cluj-Napoca, in aceeasi locatie ca si in anii precedenti, Polus Center, in perioada 7-10 mai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dezvoltatori, #locuinte, #pret, #reduceri, #vanzare , #Apartamente noi