Seasons Primaverii - Mai mult decat o casa, un stil de viata

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 10:33
2423 citiri
Seasons Primaverii - Mai mult decat o casa, un stil de viata

Seasons Primaverii este un proiect rezidential desenat si realizat pentru a satisface cele mai exigente standarde de excelenta.

O casa de lux! Asta inseamna un loc doar al tau in care te poti bucura de timp liber alaturi de familie si de prieteni, o carte buna la finalul unei zile incarcate, o sticla de vin fin, doua pahare si liniste.

Cand totul in jur promite lux, descopera eleganta luxului acasa! Pentru ca nimic nu poate fi mai extravagant si mai relaxant decat sa te intorci dupa o zi incarcata la birou, intr-un penthouse primitor, chiar pe cel mai elegant bulevard din Bucuresti.

Cladirea cu 6 etaje situata la numarul 47-49 ofera apartamente cu 3 si 4 camere de 100 de metri patrati, la etajele 1-4. Fiecare apartament este atent proiectat pentru a oferi intimitate si confort desavarsit.

Etajele 5 si 6 sunt rezervate celor doua penthouse-uri inconjurate de terase generoase. 140 de metri patrati si 180 de metri patrati fiecare, iar terasele de 80 de metri patrati sunt perfecte pentru petreceri private. La subsolul cladirii o parcare subterana asigura linistea masinii tale.

Detaliile sunt cele care diferentiaza Seasons Primaverii de orice alt proiect imobiliar din zona. Livingurile mari, dormitoarele intime, finisajele bailor, terasele spatioase, totul este creat pentru a oferi relaxare, armonie si bucurie.

Vei gasi un spatiu rafinat si elegant, in care te vei putea incarca cu energie de viata. Fiecare material folosit este atent selectionat, importat de la producatori de elita din intreaga lume, special pentru Seasons Primaverii.

Fatada cladirii ofera intimitate cu un design avandardist si solutii inteligente de proiectare. Interioarele spatioase, piatra naturala, lemnul masiv, finisajele de top, toate sunt in perfecta armonie.

De aceea, luxul devine o stare de spirit, pe care o poti imbratisa aproape de inima orasului, si totusi departe de viata agitata de zi cu zi.

Katerina Calvo - 0766.535.111

office@seasonsprimaverii.ro

#Seasons Primaverii apartamente, #apartamente noi Primaverii , #Apartamente noi