Vanzarile raman cel mai important indicator de succes pentru dezvoltatorii imobiliari. Vezi topul

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 17:31
1825 citiri
Vanzarile raman cel mai important indicator de succes pentru dezvoltatorii imobiliari. Vezi topul

Anul trecut, dezvoltatorii imobiliari au avut un apetit crescut pentru construirea de case si apartamente noi in complexuri rezidentiale, insa succesul acestora depinde de vanzarile realizate.

Pentru a stabili care sunt cele mai de succes ansambluri rezidentiale, portalul DezvoltatorImobiliar a realizat un top, in functie de numarul de locuinte vandute de dezvoltatori anul trecut.

Militari Residence, cel mai de succes ansamblu

Anul trecut, cel mai de succes ansamblu rezidential din Romania a fost Militari Residence, conform DezvoltatorImobiliar.

In complexul situat in cartierul Militari din Bucuresti s-au vandut in jur de 720 de apartamente noi doar anul trecut. Acesta este cel mai extins proiect rezidential din Romania, cu peste 4.000 de unitati locative construite pana in prezent.

In acest complexul sunt disponibile pentru locatari si o multime de facilitati, cum ar fi piscine, spatii comerciale, centru de evenimente, restaurante, gradinita sau scoala primara.

Preturile apartamentelor din cadrul ansamblului rezidential Militari Residence pornesc de la 32.000 de euro (TVA inclus).

Confort Urban Residence Rahova

In zona de sud a Bucurestiului, printre cele mai cautate si mai de succes ansambluri rezidentiale a fost, anul trecut, Confort Urban Residence Rahova. Conform oficialilor ansamblului, aici au fost vandute in total 350 de locuinte.

Ca si in cazul complexului Militari Residence, preturile reduse si facilitatile incluse in ansamblul de catre dezvoltatori au fost principalulo motiv pentru care au fost cumparate apartamente in acest complex.

Preturile apartamentelor din ansamblul rezidential Confort Urban Residence Rahova pornesc de la 25.900 de euro (TVA inclus).

Cosmopolis: Peste 300 de locuinte vandute si inchiriate

Anul 2013 a adus rezultate bune si pentru complexul rezidential Cosmopolis, unde au fost vandute 260 de locuinte, iar alte 70 au fost inchiriate anul trecut.

Pentru anul 2014, asteptarile sunt mai ridicate, dezvoltatorul complexului, Opus Land Development, pregatind noi facilitati pentru clienti, amenajand o plaja pe lacul din apropierea complexului. Alte facilitati incluse sunt mai multe terenuri de sport si inca o piscina, a patra din ansamblu.

Preturile apartamentelor din Cosmopolis pornesc de la 32.100 de euro (+TVA), iar cele ale caselor, de la 90.000 de euro (+TVA).

Good Residence, cele mai atractive vile

Pe segmentul de vile, ansamblurile rezidentiale Good Residence au avut vanzari foarte bune anul trecut, apreciaza portalul imobiliar citat.

Astfel, in Good Afternoon Residence si Good Morning Residence, situate in zona Corbeanca din nordul Bucurestiului s-au vandut peste 60 de locuinte in 2013, mai multe decat in orice alt ansamblu de case noi din Capitala si din imprejurimi.

Preturile caselor din ansamblurile Good Residence incep de la 74.900 de euro (TVA inclus).

#ansambluri imobiliare, #vanzari locuinte, #studiu locuinte, #studiu imobiliar , #Apartamente noi