Apartamente cu discount de 30% pentru medici

Joi, 02 Iulie 2009, ora 08:37
1546 citiri
Apartamente cu discount de 30% pentru medici

Ultima gaselnita a dezvoltatorilor imobiliari este constructia de cartiere rezidentiale adresate strict anumitor categorii profesionale. Primii vizati: medicii

"Prima faza a proiectului, la care va fi demarata constructia in trimestrul trei al acestui an, vizeaza constructia unui bloc cu 81 de apartamente. Aceste apartamente vor fi vandute strict cadrelor medicale. Nu esti medic, nu cumperi sau, cel putin, nu la acelasi pret" ne-a spus Nir Shmoul, reprezentantul GindiRom.

In G ViTown vor fi doar apartamente cu doua camere si vor avea preturi intre 74.000 si 100.000 de euro plus TVA, in timp ce suprafetele vor varia intre 45 sI 65 de metri patrati construiti. Cumparatorii care nu vor putea face dovada ca muncesc in domeniul medicinei vor plati cu 30% mai mult pentru apartamente.

Si modul de vanzare va fi deosebit fata de ce s-a vazut pana acum pe piata romaneasca. Cei care doresc sa cumpere locuinte in acest ansamblu nu au la dispozitie decat o zi.

"Vanzarea celor 81 de apartamente, destinate medicilor, se va face pe data de 10 iulie. Nici o zi inainte, nici o zi dupa" spune reprezentantul GindiRom.

Reprezentantii GindiRom spun ca acesta este momentul propice pentru investitiile imobiliare la noi in tara.

"Multi investitori s-au retras de pe piata romaneasca, nu sunt anuntate alte proiecte imobiliare rezidentiale, iar preturile au devenit stabile, nu neaparat ca au scazut" a mai spus Nir Shmoul.

 

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#apartamente, #discount, #investitii, #medici , #Apartamente