BRC Business Group construieste 210 apartamente in cartierul Titan

Luni, 12 Februarie 2007, ora 14:20
1422 citiri

Un proiect rezidential, "Citadella Titan", estimat la peste 20 milioane euro, va fi dezvoltat in imediata apropiere a hypermarketului Auchan din zona Titan de dezvoltatorul BRC Business Group, a informat luni un comunicat al companiei imobiliare Regatta.

Proiectul este compus din doua imobile, iar pretul mediu de vanzare pe metru patrat este estimat la 1.100 euro.Ansamblul cuprinde 210 apartamente (garsoniere si apartamente cu doua, trei si patru camere) si va fi gata pana la sfarsitul anului 2008. Compania Regatta a anuntat ca lucrarile la fundatie au fost deja demarate. Cele doua imobilele sunt utilate cu inchidere securizata, inclusiv acces monitorizat pentru siguranta locatarilor.

"Proiectul se adreseaza atat celor care doresc un plus de confort, cat si investitorilor care vor avea de castigat dintr-o piata aflata in continua dezvoltare. Principalul avantaj al proiectului este prezenta in zona a infrastructurii sociale, de transport si a retailului", declara Sorin Lacusta, director de proiecte rezidentiale in cadrul Regatta. In opinia sa, acest aspect a determinat rezervarea in proportie de 20% din totalul apartamentelor.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta promoveaza acest ansmablu rezidential. Societatea este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine de REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)