Case cu discounturi de pana la ...200.000 euro

Luni, 22 Iunie 2009, ora 12:05
2589 citiri
Case cu discounturi de pana la ...200.000 euro

Stocurile mari de locuinte ii determina pe dezvoltatorii imobiliari sa recurga la discounturi nemaintalnite in toata istoria recenta, care ating 50.000 euro in cazul apartamentelor si chiar 200.000 euro, in cazul vilelor. 

Astfel, in cartierul bucurestean Aviatiei, un apartament cu doua camere, de 63 mp, cu termen de finalizare iulie 2009, intr-un imobil de 6 etaje, are un pret promotional de 100.000 euro, dupa ce pretul initial, cerut in urma cu cateva luni, era fix...dublu.

Reducerile de pret la vile depasesc orice asteptari.

O vila in Bucurestii Noi, cu parter, etaj si mansarda, langa parcul Bazilescu, constructie 2003, mobilata modern, de 190 mp, cu terasa de 75 mp si curte de 60 mp se vinde cu 308.000 euro, de la 560.000 euro, pret solicitat in prima faza.

Alte asemenea oferte mai pot fi gasite in cadrul unui "Outlet de case", un magazin virtual, unde sunt prezentate proprietatile care au cel mai bun pret din piata, reducerile fiind de pana la 70% din valoarea produsului.

Conceptul a fost inaugurat pe piata din tara noastra de compania Eurometropola, care isi propune sa stranga la un loc proprietatile cu cele mai mari discount-uri de pe piata.

"Suntem increzatori ca acest sistem va deveni un punct de referinta pentru piata imobiliara din Romania, avand in vedere dinamica acestui sector de activitate.

Am fost determinati sa abordam aceasta strategie in primul rand datorita numarului tot mai mare de clienti care doresc proprietati evaluate mult sub pretul pietei.

Outlet-ul de case se doreste totodata a fi si un instrument in sprijinul proprietarilor care vor sa vanda intr-un timp cat se poate de scurt", precizeaza reprezentantii companiei Eurometropola.

Ofertele care vor face obiectul sectiunii de outlet vor reprezenta atat locuinte din imobile vechi, cat si apartamente sau case noi, ale caror proprietari doresc sa le vanda la un pret promotional.

In afara de proprietarii persoane fizice, serviciul se va adresa si dezvoltatorilor imobiliari care intentioneaza sa isi lichideze stocul de apartamente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case, #discounturi, #euro , #Apartamente