Ce se intampla cu preturile apartamentelor vechi pe o piata invadata de locuinte noi?

Luni, 05 Martie 2018, ora 13:55
8738 citiri
Ce se intampla cu preturile apartamentelor vechi pe o piata invadata de locuinte noi?
Foto: CC0 Creative Commons

Cresterea preturilor la apartamentele vechi incepe sa incetineasca, pe fondul majorarii accentuate a ofertei de locuinte noi.

Potrivit organizatorilor Salonul Imobiliar Bucuresti, care a avut loc intre 2 si 4 martie, s-a remarcat faptul ca, pe fondul cresterii accelerate a ofertei de locuintei noi, cresterea preturilor la apartamentele vechi incepe sa incetineasca.

Astfel, este in crestere numarul ansamblurilor de proportii (concepte rezidentiale integrate): Onix Park - 2.000 de apartamente in zona Aviatiei - Pipera, AFI City - 2.000 de apartamente in zona Bucurestii Noi, H Pipera Lake - 1.350 de apartamente, Arbo Residence Mogosoaia - 1.000 de apartamente, Arcadia Apartments Domenii - 800 de apartamente, Luxuria Domenii - 630 de apartamente. Aceste proiecte vor fi dezvoltate in faze, pe parcursul mai multor ani.

Fiind primul targ dupa aprobarea programului "Prima Casa", o mare parte a cererii s-a indreptat catre locuinte care se incadreaza in acest program, mai spun organizatorii.

Totodata, s-a facut remarcat si un alt segment de clienti care dispun de cash pentru achizitie si nu se finanteaza de la banca: ei cauta apartamente in proiecte premium din zonele ultracentrale, centrale si cea de nord.

Ajuns la a patra editie, Salonul Imobiliar Bucuresti (SIB) a devenit cel mai mare targ de profil, ocupand integral trei sali din cadrul Palatului Parlamentului. Urmatoarea editie este programata pentru 7-9 septembrie 2018.

#pret apartamente vechi, #apartamente vechi romania, #preuturi apartamente Romania , #Apartamente