Criza imobiliara: 200 de apartamente vandute in 2008, doua in 2009

Vineri, 27 Martie 2009, ora 09:09
5178 citiri
Criza imobiliara: 200 de apartamente vandute in 2008, doua in 2009

Potentialii clienti ai apartamentelor noi nu se lasa induplecati de dezvoltatori si refuza ofertele indiferent de pret, pozitie sau faza de constructie.

Criza economica a facut ca proiectele imobiliare de apartamente noi, din care anul trecut se vindeau sute de apartamente, sa inregistreze vanzari ce pot fi numarate pe degetele de la o mana.

Printre aceste proiecte se numara Primavara Lujerului si Primavara Ghencea. Primavara Lujerului este un ansamblu ce se construieste in zona Politehnicii, are termen de finalizare anul 2010 si va fi alcatuit din 1.000 de apartamente. Aproximativ 20% din acest proiect, in jur de 200 de apartamente, a fost vandut din mai 2008 pana in prezent.

Nici luxul nu se mai vinde

Dintr-un proiect de lux, situat in zona Baneasa, din momentul lansarii pe piata si pana acum, in aproximativ un an nu s-a vandut decat un apartament, in conditiile in care pretul s-a micsorat considerabil.

"Nu am vandut decat un apartament dintre cele 11 unitati totale ale proiectului. Proiectul este unul de lux, recomandat de dotarile si finisajele de calitate folosite", ne-a spus Catalin Ivan, administrator al SC Castel Proconstruct.

 

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#imobiliare, #pret, #proiecte, #tva , #Apartamente