Cumparatorii en-gros spera in profituri de 10%

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 10:22
2051 citiri
Cumparatorii en-gros spera in profituri de 10%

Un fond de investitii, Romania Invest, a achizitionat 800 de apartamente in diferite ansambluri rezidentiale din Bucuresti, in urma carora tinteste un profit de 10%.

"Dintre cele 800 de apartamente au fost vandute 28, incepand cu luna martie a acestui an. In acest moment, apartamentele sunt vandute cu 5-10% profit mai mult decat la momentul vanzarii, acum doi ani", arata Romania Invest.

Portofoliul Romania Invest cuprinde apartamente in ansamblurile Residenz Chitila, Ten Blocks Militari, Vitan Platinum Towers, Armonia Titan, My Dream Residence si Planorama.

Daca investitorilor in apartamente le merge bine, exista si dezvoltatori intrati in dificultate.

New Town este un alt mare ansamblu rezidential care pare nelocuit, in pofida declaratiilor oficiale care spun ca 90% din complex a fost finalizat si vandut. Constructorul si dezvoltatorul Mivan Kier a solicitat la inceputul lunii septembrie intrarea in insolventa, punandu-se sub protectie fata de creditori.

Nici proiectul In City Residence din zona Dudesti a Capitalei nu pare a avea mai multi clienti. Noaptea, doar cateva lumini sunt aprinse in blocurile ansamblului In City Residence, chiar daca proiectul a fost dat in folosinta de la inceputul acestui an si cuprinde patru blocuri de cate 17 etaje, cu un total de 500 de apartamente.

 

#ansambluri, #apartamente, #invest, #rezidentiale, #romania , #Apartamente