Dezvoltatorii rezidentiali ameninta cu scumpiri dupa 1 ianuarie

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 23:36
1889 citiri
Dezvoltatorii rezidentiali ameninta cu scumpiri dupa 1 ianuarie

Dupa ce au esuat in atragerea de cumparatori cu fel de fel de promotii si discount-uri, dezvoltatorii vor sa schimbe placa si anunta scumpiri incepand chiar din prima zi a noului an.

"Green City a venit in intampinarea clientilor sai cu oferte bine adaptate si cu reduceri semnificative. De-a lungul anului, clientii au beneficiat de pachete speciale pentru prieteni si de case pe pamant la pretul unui apartament de bloc.

La sfarsit de 2009, Green City vine cu un discount de 31.000 euro pentru o casa Neva Standard, valabil pentru cei care se hotarasc sa achizitioneze in 30 de zile de la prima vizionare a casei model", se arata intr-un comunicat de la dezvoltatorul proiectului.

In schimb, acesta anunta ca oferta este valabila pentru contractele parafate pana in ultima zi a acestui an, urmand ca de anul viitor sa treaca la 'usoare cresteri de preturi'.

Prin promotia 'Rasplatim deciziile rapide', Green City a vandut vile la pret de apartament familiilor si prietenilor", se specifica intr-un comunicat emis de dezvoltator.

Respectiva promotie a inceput in luna septembrie, dand cumparatorilor posibilitatea sa beneficieze de o reducere de peste 31.000 euro, de la 150.969 euro la 119.130 euro cu TVA inclus in cazul in care semneaza contractul in 30 de zile de la prima vizionare.

Ansamblul rezidential mentionat se construieste in localitatea 1 Decembrie, pe o suprafata de 100 ha, iar faza intai a proiectului care cuprinde 356 de case Neva este gata si primii locatari se vor muta la inceputul lunii decembrie acest an, ne asigura dezvoltatorul.

#dezvoltator, #imobiliar, #apartament , #Apartamente