Efectul crizei in Capitala: Cartierele ieftine au ajuns acum cele mai scumpe

Marti, 16 Iunie 2009, ora 08:39
1565 citiri
Efectul crizei in Capitala: Cartierele ieftine au ajuns acum cele mai scumpe

Criza resimtita din plin in piata imobiliara a intors Bucurestiul cu susul in jos: cartierele care anul trecut erau accesibile mai multor buzunare sunt acum fruntase in topul celor mau scumpe zone din Capitala.

Dintr-un cartier scump, insa la mare cautare, Drumul Taberei a ajuns in ultimul an una dintre zonele cu cele mai ieftine locuinte din Bucuresti, informeaza Realitatea Tv.

La polul opus sunt cartiere precum Titan sau Colentina, unde locuintele n-au fost atat de scumpe in perioada de aur a imobiliarelor, dar nici nu s-au devalorizat asa de mult.

Anul trecut, cele mai ieftine apartamente din Capitala erau in Berceni. Acum insa, au ajuns toate cam la aceleasi preturi, mai putin cele construite dupa cutremurul din 1977, care se vand cu 40% mai scump.

Apartamentele din cartierul Titan s-au devalorizat cel mai putin pentru ca blocurile sunt construite ceva mai recent, astfel incat locuintele de doua camere ajung si la aproximativ 75 de mii de euro, in timp ce aparamentele de trei camere costa cu 10 mii de euro mai mult.

Chiar si asa, preturile au scazut cu aproape 20 de procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.

#capitala, #imobiliare, #preturi , #Apartamente