Grupul Volumetric va inaugura la sfarsitul anului o cladire de apartamente in Brasov

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 15:06
1442 citiri
Grupul Volumetric va inaugura la sfarsitul anului o cladire de apartamente in Brasov

Grupul spaniol Volumetric va inaugura la sfarsitul anului o cladire de apartamente de 11 etaje in centrul orasului Brasov, in urma unei investitii de 25 milioane euro, cu cateva luni mai devreme fata de termenul anuntat initial, au declarat marti reprezentantii dezvoltatorului imobiliar, potrivit NewsIn.

"Santierul Privilegio Brasov a fost inaugurat oficial la 17 septembrie 2009. In prezent, structura cladirii de 11 etaje, cu 156 de apartamente si compartimentarile interioare sunt finalizate in totalitate si se lucreaza la finalizarea instalatiilor si fatadelor si la realizarea finisajelor. Privilegio Brasov va beneficia si de curte interioara, cu spatii verzi, alei pentru plimbare si spatiu de joaca pentru copii. In plus, la parter vor fi deschise galeriile comerciale Privilegio", au declarat reprezentantii Volumetric.

Initial proiectul fusese anuntat a fi gata de livrare pentru februarie 2011.

Valoarea totala a investitiei pentru dezvoltarea intregului proiect, de aproximativ 25 milioane euro, este asigurata de dezvoltator integral din fonduri proprii.

Dezvoltatorul Volumetric a ridicat deja cele 156 de apartamente din Privilegio Brasov si a facut receptia la primul etaj complet finisat.

Volumetric este prezenta in Romania din 2008.

Compania mai vrea totodata sa construiasca la Pitesti un bloc de locuinte asemanator, cu circa 160 de apartamente, pentru care se afla in negocieri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cladire apartamente brasov Volumetric Privilegio , #Apartamente