Imobiliare: apartamentele se vor mai ieftini cu 30%

Miercuri, 11 August 2010, ora 16:18
2222 citiri
Imobiliare: apartamentele se vor mai ieftini cu 30%

Pretul apartamentelor s-ar putea diminua cu pana la 30% in perioada urmatoare, iar chiriile vor inregistra scaderi de pana la 50%, potrivit unui studiu efectuat de compania de evaluare Darian. 

In perioada urmatoare se estimeaza ca preturile apartamentelor vechi si noi vor scadea cu aproximativ 25-30%, in timp ce chiriile pot cunoaste scaderi mai dramatice, de pana la 50%.

Consideram ca in cel mai optimist scenariu se prevede o revenire a pietei imobiliare in perioada 2011 - 2012", mentioneaza studiul Darian.

Conform directorului general al companiei Darian, Adrian Crivii, apartamentele cu doua camere ar trebui sa coste maxim 35.000 euro in Romania, in timp ce in Bucuresti acestea ar trebui sa aiba un pret cuprins intre 40.000 si 45.000 euro.

Crivii tine sa precizeze ca nivelul estimat de reducere a preturilor cu 25-30% in urma­to­rul an reprezinta o medie, iar "scaderile vor fi mai mari in primul rand pentru apartamentele prost plasate si in orase mai subdezvoltate".

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#apartamente, #criza, #imobiliare, #locuinte, #proprietari , #Apartamente