Imobiliare: Domna Ghica Plaza, de la 65.797 EURO + TVA

Joi, 25 Martie 2010, ora 15:28
2232 citiri
Imobiliare: Domna Ghica Plaza, de la 65.797 EURO + TVA

Doamna Ghica Plaza este un nou ansamblu rezidential complet finalizat, pozitionat aproape de toate punctele de interes ale capitalei, iar solutiile speciale de finantare sunt doar trei din avantajele oferite clientilor.

Cu o infatisare tinereasca datorata jocurilor cromatice de pe fatadele celor 9 blocuri ce alcatuiesc ansamblul, Doamna Ghica Plaza va asigura acea atmosfera prielnica si linistita, in care va simtiti bine acasa, va simtiti in siguranta, fiind in acelasi timp aproape de toate locurile pe care obisnuiti sa le frecventati: mall-uri, supermaketuri, cafenele etc.

Cei interesati se pot muta imediat, cu un avans de 15 %, locuintele incadrandu-se in Programul Prima Casa.

In Doamna Ghica Plaza apartamentele sunt proiectate cu spatii deschise si generoase.

In acest sens, preturile pornesc de la 65.797 EURO+ TVA pentru o garsoniera de 57mp si merg pana la 152.507 EURO+ TVA pentru un apartament de 4 camere cu o suprafata de 139mp.

Dezvoltatorul ansamblului, Romfelt Real Estate, va fi prezent in cadrul Targului National Imobiliar (TNI), editia de primavara, dispus sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie, venind in intampinarea dumneavoastra cu promotii valabile in perioada evenimentului.

Editia de primavara a Targului National Imobiliar poate fi vizitata in perioada 13-16 MAI 2010 la Palatul Parlamentului.

#apartamente, #constructii, #doamna, #ghica, #imobiliare, #plaza , #Apartamente