Locuintele din Pipera intra la apa

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 23:18
3260 citiri
Locuintele din Pipera intra la apa

Vanzarile pe piata imobiliara bat pasul pe loc; de vina este ingreunarea creditarii, dar si perspectiva pierderii locului de munca. Intai le-au marit, acum le micsoreaza. Investitorii din domeniul imobiliar fac tot posibilul ca sa nu ramana cu locuintele nevandute, iar reducerea suprafetelor este una din solutii.

Este si cazul fondului de investitii elen Global Finance care, dupa ce a vandut doar un sfert din ce si-a propus la lansarea proiectului Global City din Pipera, a inceput sa redimensioneze locuintele. "Facem unele schimbari la nivel de suprafate, reajustari, pentru ca vanzarile sunt blocate in prezent.

Sunt unele apartamente, mai ales cele de trei camere, pentru care suprafetele sunt destul de mari si pe care le putem transforma intr-unul de doua camere si un studio", a declarat Aurelia Luca, directorul comercial al Global Finance Real Estate, citata de Mediafax.

Deocamdata nu se cunoaste cu cat vor fi vandute apartamentele transformate, insa, in mod sigur, pretul mediu de vanzare va ramane tot de 1.200 de euro/mp fara TVA, adauga reprezentanta companiei.

#piata, # imobiliara, # apartament, # pipera , #Apartamente