Oferta de criza: casa si masina pentru 39.000 de euro

Joi, 06 August 2009, ora 09:20
2924 citiri
Oferta de criza: casa si masina pentru 39.000 de euro

Agentiile imobiliare romanesti imprumuta modelul pachetelor de criza aparute pe piata mondiala si isi premiaza clientii cu cate o masina, pentru fiecare apartament cumparat. 



Desi promotia agentiei imobiliare poate parea inedita in Romania, pachetele casa plus masina au devenit foarte obisnuite in Occident, in ultima perioada, pe fondul crizei economice care a taiat vanzarile de apartamente si masini in intreaga lume.

In Statele Unite, agentiile imobiliare le ofera clientilor automobile de lux, pentru cumpararea proprietatilor scumpe, de cateva milioane de dolari.

O alta oferta similara a aparut in Marea Britanie, unde pentru un iaht de un milion de euro, cumparatorul primeste gratuit un Bentley Continental GT Coupe, in valoare de cel putin 200.000 de euro.

Piata autohtona pastreaza totusi proportiile, cu ofertele de tipul garsoniera-Spark, insa demonstreaza in acelasi timp ca stie sa se adapteze la noile cerinte ale consumatorului de criza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand
5 lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o mașină second hand
Te afli în căutarea unei mașini second hand? Este un pas important în viața ta de șofer. Achiziționarea unei mașini poate fi o experiență palpitantă, dar și plină de provocări. Cu...
#apartament, #casa, #criza, #euro, #masina, #mondiala, #oferta, #piata , #Apartamente