Pasajul Basarab resusciteaza piata imobiliara - Vezi cat costa locuintele in Militari

Joi, 04 August 2011, ora 11:19
2084 citiri
Pasajul Basarab resusciteaza piata imobiliara - Vezi cat costa locuintele in Militari

Lansat cu mare fast, Pasajul Basarab a adus cu sine o serie de facilitati, cum ar fi un trafic mai lejer, dar si o serie de probleme de ordin financiar. Una din aceste probleme ar fi scumpirea apartamentelor din zona Militari.

Asfel, potrivit indexului imobiliar realizat de firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker si Ziarul Financiar, apartamentele cu 3 camere din cartierul bucurestean Militari au cunoscut o crestere de pret de 7,6%, in ultima luna.

Si toate astea pentru ca pasajul in cauza a scurtat cu circa 20 de minute drumul dintre zona de sud-vest a Capitalei si nordul orasului, ceea ce-l face, automat, mai atractiv.

Avand in vedere situatia, Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra cat costa un apartament cu 3 camere in Militari, analizand anunturile de pe imobiliare.ro.

Pentru apartamentele de 3 camere din cartierul in cauza, preturile pornesc de la 45.000 de euro si pot ajunge chiar pana la 170.000 de euro. De exemplu, un apartament de trei camere, de 66,31 mp, situat la etajul 9 din 10, este scos la vanzare cu 67.000 de euro. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, ferestre cu geam termopan, parchet, gresie si faianta.

Un alt apartament, tot de 3 camere, in zona Militari Apusului, dar ceva mai mare, de 76 mp, aflat la etajul 9 (ultimul), costa 45.000 de euro. Locuinta este semidecomdata, se afla intr-un bloc construit in 1964 si necesita renovare.

Ferestrele apartamentului sunt cu geam termopan, iar usile interioare si cea exterioara sunt din lemn.

In cazul in care nu vreti sa cumparati locuinta la un etaj prea inalt, puteti alege una la etajul 4, in aceeasi zona. Apartamentul propus are 60 mp, dispune de imbunatatiri, dar sunt facute acum ceva timp, ceea ce inseamna ca mai este loc de unele retusuri.

Citeste mai multe pe Ziare.com.

#pasaj basarab, #lucrari pasaj basarab, #locuinte, #apartament , #Apartamente