Proiectele de nisa, solutia castigatoare

Marti, 23 Iunie 2009, ora 09:05
1296 citiri
Proiectele de nisa, solutia castigatoare

In timp ce unii dezvoltatori israelieni amana investitiile, altii vor sa construiasca locuinte destinate medicilor si farmacistilor. 

"La noi in tara vindem apartamente soldatilor din armata israeliana. Ne-am gandit sa aplicam si in Romania acelasi principiu, cu precizarea ca ne adresam medicilor si farmacistilor", explica Ori Levy, manager general al Gindi Group.

Astfel, locuintele de trei camere si 120 de metri patrati, care urmau sa fie vandute la preturi cuprinse intre 180.000 si 200.000 de euro, au fost transformate in apartamente de doua camere, in suprafata de 55-60 de metri patrati, la un pret de 80.000-85.000 de euro.

Compania GTC Romania amana inceperea lucrarilor la ansamblul rezidential Garden of Eden, ce totalizeaza 2.000 de locuinte.

Reprezentantii Gindi spun ca initiativa lor s-a bucurat de un mare succes si ca cererea este mult mai mare decat numarul total de apartamente.

Astfel, compania va organiza o loterie prin care spera sa vanda intregul proiect intr-o singura zi, 10 iulie.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#proiect, #nisa, #solutie, #criza, #imobiliare, #dezvoltator , #Apartamente